Impala

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
270 TOPLAM İNDİRME

Impala, Android cihazlarınız üzerinde yer alan fotoğraflarınızı otomatik olarak sıralayan ücretsiz bir uygulamadır.

Impala, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde kullanabilecekleri oldukça yenilikçi ve etkili bir fotoğraf sıralama uygulamasıdır.

Android cihazınız üzerinde yer alan tüm fotoğrafları tarayan ve fotoğraflarınızı farklı kategoriler altında otomatik olarak listeleyen uygulama oldukça etkileyici bir özelliğe sahiptir.

Örnek vermek gerecek olursa, cihazınız üzerinde yer alan tüm fotoğrafları kediler, gün batımı, sahiller, yemekler ve benzeri kategoriler altında otomatik olarak listeleyen uygulama, fotoğraflarınızı sizin yerinize otomatik olarak düzenlemektedir.

İçerisinde yer alan akıllı filtreleme seçeneği sayesinde çekmiş olduğunuz tüm fotoğrafları farklı bir kategori altında listeleyen ve daha sonra bu fotoğraflara kolayca ulaşmanızı sağlayan uygulama, yanılgı payına sahip olsa da çoğu zaman kategorize etme işlemlerinde başarılı sonuçlar vermektedir.

Bunun dışında Instagram üzerinde yer alan farklı filtrelere de sahip olan uygulama, isterseniz tüm fotoğraflarınıza en uygun olan filtrelere otomatik olarak sizin yerinize karar vererek, gerekli filtreleme seçeneklerini de uygulayabilmektedir. Tabii ki bu noktada fotoğraflarınız üzerine uygulamak istediğiniz filtreleri kendiniz de seçebilirsiniz.

Can Çevrim

Impala

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Impala, iOS cihazlarınız üzerinde yer alan fotoğrafları otomatik olarak farklı kategoriler altında listeleyen ücretsiz bir uygulamadır.

Impala, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod cihazları üzerinde kullanabilecekleri oldukça etkili bir fotoğraf kategorize etme ve fotoğraflar üzerine filtre ekleme uygulamasıdır.

Daha önce hiçbir uygulamanın sizlere sunmadığı bir özelliği hayata geçiren Impala, iOS cihazlarınız üzerinde yer alan tüm fotoğraflarınızı sizin için otomatik olarak farklı kategoriler altında listeliyor.

Örneğin kedi fotoğrafları, plaj fotoğrafları, yemek fotoğrafları gibi oluşturacağınız ve belirli özelliklerle filtreleyeceğiniz kategoriler altına resimlerinizi otomatik olarak aktaracak olan uygulama, sonrasında bu resimlere kolayca ulaşmanıza olanak sağlar.

Her ne kadar yer yer hata yapabiliyor olsa da genele vurulduğu zaman oldukça etkileyici ve başarılı sonuçlar sunan uygulama, sahip olduğu bu özellik sayesinde sizlere farklı bir fotoğraf listeleme ve kategorize etme deneyimi sunuyor.

Bahsetmiş olduğumuz bu can alıcı özelliğin dışında içerisinde birçok fotoğraf filtresi de barındıran uygulama, fotoğraflarınız üzerine Instagram'da olduğu gibi filtreler ekleme şansını da sizlere sunuyor. Hatta bunu bir adım öteye taşıyarak, hangi fotoğraflarınız için hangi filtreleri kullanmanız gerektiği konusunda da size tavsiye veren uygulama gerçekten farklılık yaratıyor.

Zahmetsizce fotoğraflarınıza filtreler ekleyebileceğiniz ve fotoğraflarınızı kategorize edebileceğiniz Impala'yı mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında