Impossible City Ambulance SIM

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Impossible City Ambulance SIM gerçekçi bir ambulans oyunudur

Impossible City Ambulance SIM eğer bir ambulans şöförü olarak hayat kurtarmak isterseniz oynamaktan keyif alacağınız bir ambulans oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir ambulans simülasyonu olan Impossible City Ambulance SIM'de sıradan bir şehirde gerçekleşen kazalarda veya diğer acil durumlarda ilk yardım ekiplerini olay yerine ulaştıran ve hastaları hastaneye taşıyan bir ambulansı yönetiyoruz. Her saniyenin kritik önem taşıdığı oyuna yaralanan veya hastalanan insanların sağlıklarına kavuşabilmeleri için onları en kısa süre içerisinde hastaneye yetiştirmemiz gerekiyor. Bize acil durum çağrısı geldikten sonra en kısa süre içerisinde olay yerine ulaşmamız gerekiyor. Olay yerine geldiğimizde hasta sedyeye bindiriliyor ve sonrasında hızlı bir şekilde hastane yolunu tutuyoruz. Oyunda bu işi yapabilmek için bize belli bir süre veriliyor. Bu süreyi aştığımızda hastamız ölmekte.

Impossible City Ambulance SIM'de yolumuzu bulmak için ekrandaki küçük haritadan faydalanıyoruz. Gideceğimiz yer bu haritada yeşil ile işaretleniyor. Biz görevleri tamamladıkça yeni ambulansları açabilmek için gerekli olan parayı kazanıyoruz. Oyun içerisinde yer alan farklı ambulans türlerini geliştirebilmemiz de mümkün. Dilersek ambulansların motorunu, dilersek görünümlerini ve jantlarını değiştirebiliyoruz.

Impossible City Ambulance SIM ortalama bir grafik kalitesine ve kolay dokunmatik kontrollere sahip.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ambulance Rescue: Zombie City

    Ambulance Rescue: Zombie City mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • City Ambulance

    Şehirdeki hastaları hastaneye yetiştirin.
  • City Bus Coach SIM 2

    City Bus Coach SIM 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir otobüs oyunudur
  • Ambulance Rescue Simulator 3D

    Ambulance Rescue Simulator 3D yaralılara yardım etmek için ambulans direksiyonuna geçtiğimiz hızlı bir simülasyon oyunudur.
  • Ambulance Driver 2015

    Ambulance Driver 2015 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir ambulans simülasyonudur
  • Ambulance Rescue: Hill Station

    Ambulance Rescue: Hill Station mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir ambulans simülatörüdür
  • Ambulance Helicopter Simulator

    Ambulance Helicopter Simulator, ambulans helikopterini kullanarak hastaları hastaneye getirip götüreceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • Emergency Ambulance Simulator

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunu