Impossible Taps

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Impossible Taps, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Impossible Taps, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden zorlu engellerin ve tuzakların yer aldığı oyunda işiniz çok zor. 

Basit bir 2 boyutlu aksiyon oyunu olarak dikkat çeken Impossible Taps, zorlu engellerin üstesinden gelmeye çalıştığınız bir oyundur. Oyunda ekrana dokunarak karakterinizi kontrol ediyor ve sonsuz maceraların içerisinde kendinizi buluyorsunuz. Son derece eğlendirici olan oyunda işiniz de çok zor. Birbirinden zorlu tuzakları, gizlenmiş engelleri ve farklı oyun modlarıyla Impossible Taps harika bir aksiyon oyunudur. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda daima ileri gitmeli ve yüksek puanlara ulaşmalısınız. Eğer bu tarz oyunlardan zevk alıyorsanız bu oyunu mutlaka denemelisiniz diyebilirim.

Oyunda eski tarz pixel grafikler kullanılmış durumda. Bu da oyuna ayrı bir hava katmış. Ayrıca oyundaki sesler de son derece etkileyici. Öte yandan oyunda zor modu açarak birbirinden ilginç bölümleri bir kaç adım ötenizi görebilecek şekilde oynamaya çalışıyorsunuz. Son derece zevkli olan Impossible Taps'ı sakın kaçırmayın.

Impossible Taps oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Impossible Taps

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Impossible Taps, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Impossible Taps, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur. Birbirinden ilginç bölümlerin yer aldığı Impossible Taps oyununda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Zorlu engellerin ve gizlenmiş tuzakların yer aldığı bir oyun olarak karşımıza çıkan Impossible Taps, farklı mekanikleri ve kolay kontrollerilye yeni eğlenceniz olmaya aday. Birbirinden zorlu ve ilginç bölümlere sahip olan oyunda basitçe bir karakteri yönlendirmeye çalışıyor ve engellerden kaçıyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda son derece eğlendirici olaylar sizleri bekliyor. Sonsuz oyun moduna sahip olan oyunda karakterinizi sürekli olarak ileri taşımaya çalışıyor ve yüksek puanlara ulaşıyorsunuz. Farklı oyun modlarına da sahip olan oyunda boş vakitlerinizi en güzel şekilde değerlendirebiliyorsunuz. Ayrıca bu tarz oyunlardan zevk alıyorsanız bu oyunu mutlaka denemelisiniz.

Eski tarz pixel grafiklerin ve eğlendirici ses efektlerinin yer aldığı oyunda son derece etkili bir atmosferle baş başa kalıyorsunuz. Ayrıca sonsuz modun yanı sıra bir de zor oyun moduna sahip olan oyunda son derece etkileyici işler oluyor. Son derece eğlenceli olan Impossible Taps'ı sakın kaçırmayın.

Impossible Taps oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mission Impossible: Rogue Nation

    Mission Impossible: Rogue Nation bolca aksiyon içeren bir mobil oyundur
  • Stickman Impossible Run

    Stickman Impossible Run, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz heyecanlı ve eğlenceli koşu oyunlarından bir tanesidir.
  • Taps

    Taps, sayılarla haşır neşir olduğunuz bir bulmaca ve beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Taps to Riches

    Taps to Riches, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • 10K Taps

    10K Taps mobil oyunu, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve sadece ekrana dokunarak hoş zaman geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Impossible Assassin Mission

    Suikastler gerçekleştireceğiz.
  • Tricky Taps

    Topu tuzaklardan sıçratın.
  • Impossible City Ambulance SIM

    Impossible City Ambulance SIM gerçekçi bir ambulans oyunudur