İmsakiye 2012 Ramazan

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,443 TOPLAM İNDİRME
2.1 MB DOSYA BOYUTU

İmsakiye 2012 Ramazan, Diyanet İşleri tarafından sunulan ezan vakitleri, imsak ve iftar saatlerini mobile taşıyan bir uygulamadır.

İmsakiye 2012 Ramazan ile Diyanet İşleri tarafından sunulan ezan vakitleri ile birlikte imsak ve iftar saatleri mobil cihazınıza taşınıyor.

İmsak ve iftar saatleri konusunda en güvenilir kaynak olarak görebileceğimiz Diyanet İşleri Bakanlığı, İmsakiye 2012 Ramazan uygulaması üzerinden cep telefonunuzda bir imsakiyenin var olmasına yardımcı oluyor. Arka planını değiştirebileceğiniz uygulama, şehrinizi seçmenize imkan tanıyarak yaşadığınız şehre özel bir şekilde Ramazan ayının önemli vakitlerini takip etmenize olanak tanıyor.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Şehr-i Ramazan İmsakiye

    Şehr-i Ramazan İmsakiye, iftar ve sahur saatlerini düzenli olarak takip edebileceğiniz ücretsiz bir Android imsakiye uygulaması.
  • İmsakiye 2019

    Ramazan İmsakiyesi 2019 İftar ve Sahur vakitleri telefonunuzda
  • Hadisli İmsakiye 2015

    Hadisli İmsakiye 2015, Ramazan ayında iftar ve sahur süreleri dışında hergüne özel farklı hadisler okumanızı sağlayan yararlı bir Android imsakiye uygulaması.
  • İmsakiye 2014

    İmsakiye 2014, yaklaşan mübarek ramazan ayında oruç tutacak olan kullanıcıların yararlanabileği ücretsiz ve kullanımı kolay bir imsakiye uygulamasıdır.
  • Ramazan - Arox

    Ramazan, sahur ve iftar saatlerine dair alarmlı imsakiye özelliği taşıyan bir mobil uygulamadır.
  • İmsakiye 2017

    İmsakiye 2017, Diyanete göre hazırlanmış iftar ve sahur saatleri, namaz vakitlerini gösteren Ramazan uygulaması.
  • Ramazan İmsakiyesi 2015

    Ramazan İmsakiyesi 2015, Ramazan ayında Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabilmeniz için geliştirilen yararlı ve ücretsiz bir imsakiye uygulaması.
  • Hilale Ramazan İmsakiyesi 2013

    Hilale Ramazan İmsakiyesi 2013, Diyanet İşleri verilerine göre Android için hazırlanmış bir İmsakiye uygulamasıdır.