İmsakiye 2019

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME
7.7 MB DOSYA BOYUTU

Ramazan İmsakiyesi 2019 İftar ve Sahur vakitleri telefonunuzda

İmsakiye 2019, Ramazan İmsakiyesi 2019 İftar ve Sahur vakitlerini takip etmek için en iyi uygulamalardan biri. İl il İftar ve Sahur saatlerinin Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanlığı'na göre gösterildiği dini mobil uygulamada not ekleme (şirket iftar yemeği gibi), sesli İftar duası, telefonu sallayarak Ramazan davulu çalma, tebrik kartları gibi güzel özellikler de bulunuyor.

Ezan Vakti Pro’nun geliştiricileri tarafından hazırlanan İmsakiye 2019, hem oruç tutan hem de beş vakit namaz kılanların kullanabileceği bir uygulama. Giriş ekranında imsak, güneş, öğle, ikindi, akşam ve yatsı ezan vakitlerinin yanı sıra İftara kalan süre ve alınan not gösteriliyor. Notlar sayfasından dilediğiniz gün için hatırlatma ekleyebiliyorsunuz. İmsakiye sayfasına girdiğinizde aylık olarak namaz vakitlerinin yanında Ramazan’ın kaçıncı gününde olduğunuzu görebiliyorsunuz. İftar ve Sahur vakitlerini almak istediğiniz ili değiştirmek, sahura uyandırma, İftar vaktinde bildirim ve sesli İftar duası gibi bildirim ayarlarını yapmak için Ayarlar’a gitmeniz gerekiyor. Unutmadan, telefonunuzu sallayarak Ramazan davuluyla sevdiklerinizi sahura kaldırabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ramazan 2019

    İftar ve Sahur vakitleri, Beş vakit Namaz saatleri (Ezan bildirimli)
  • Ramazan İmsakiye 2015

    Ramazan İmsakiye 2015, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur vakitlerini takip edebileceğiniz ücretsiz bir Android imsakiye uygulaması.
  • Ramazan - Arox

    Ramazan, sahur ve iftar saatlerine dair alarmlı imsakiye özelliği taşıyan bir mobil uygulamadır.
  • Şehr-i Ramazan İmsakiye

    Şehr-i Ramazan İmsakiye, iftar ve sahur saatlerini düzenli olarak takip edebileceğiniz ücretsiz bir Android imsakiye uygulaması.
  • Ramazan İmsakiyesi 2015

    Ramazan İmsakiyesi 2015, Ramazan ayında Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabilmeniz için geliştirilen yararlı ve ücretsiz bir imsakiye uygulaması.
  • İmsakiye 2012 Ramazan

    İmsakiye 2012 Ramazan, Diyanet İşleri tarafından sunulan ezan vakitleri, imsak ve iftar saatlerini mobile taşıyan bir uygulamadır.
  • Hilale Ramazan İmsakiyesi 2013

    Hilale Ramazan İmsakiyesi 2013, Diyanet İşleri verilerine göre Android için hazırlanmış bir İmsakiye uygulamasıdır.
  • Ramazan Rehberi

    Ramazan Rehberi, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan resmi Ramazan ayı uygulamasıdır.