iMyFone LockWiper

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
5/5 EDİTÖR
2.9/5 ZİYARETÇİ
1,618 TOPLAM İNDİRME
62 MB DOSYA BOYUTU

iMyFone LockWiper, Apple ID ve iPhone Ekran Kilidi kırma işlemleri için kullanılabilecek bir uygulama olarak karşımıza çıkmaktadır.

Apple ID şifresi kırma ya da iPhone Ekran Kilidi Şifresi kırma işlemleri yapmak için bir uygulama arıyorsanız, iMyFone LockWiper tam olarak bunun için üretilmiş durumda. Satın almak için bu adresi ziyaret edin.

iPhone’un ekran kilidi şifresini veya Apple ID kimliğini unutmak, en sık karşılaşılan durumlardan bir tanesi. Malum, dört bir yanımızın şifrelerle dolduğu dijital çağda hepsini birden akılda tutmak bazen zor olabiliyor. Fakat bunların hepsini iMyFone LockWiper ismi verilen uygulama sayesinde kolayca yapabilirsiniz. 

iOS kullanıcılarının bildiği üzere Apple ID bilgilerinizi unuttuğunuzda ya da ekran kilidi şifrenizi kaybettiğinizde, bunu geri getirmek neredeyse imkansız. Cihazınızı kurtarmak için yapacağınız işlerin başında ise komple sıfırlama işlemi geliyor. Bu da dosyalarınızın kaybolması demek oluyor. Tüm bunlar olmadan işlem yapmak istiyorsanız, iMyFone LockWiper size farklı bir alternatif sunuyor. 

iMyFone LockWiper ile Apple Kimliği ve iPhone Ekran Kilidi Şifresi Sıfırlama başlıklı yazımızdan, uygulamayı nasıl kullanacağınızı daha ayrıntılı şekilde görebilirsiniz. Yazımızda yer alan adımları izlediğinizde, şifrelerinizi dosya kaybı yaşamadan kurtarmanız ya da sıfırlamanız mümkün olabiliyor.

iMyFone LockWiper Özellikleri

  • İPhone, iPad veya iPod touch'tan şifre olmadan Apple ID'nin kilidini açın
  • İPhone şifresini kilitli, devre dışı, kırık ekrandan kaldırın
  • Ekran Kaybı veya Kısıtlamalar şifresini veri kaybı olmadan hızlı bir şekilde atlayın
Ramazan Tugay Kahraman

iMyFone LockWiper

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

iMyFone LockWiper, Mac bilgisayar üzerinde çalıştırabileceğiniz, Apple ID ve iPhone Ekran Kilidi Kırma programıdır.

iMyFone LockWiper, Mac üzerinde kolaylaca çalışabilen, Apple ID kırma ve iPhone Ekran Kilidi Sıfırlama işlemleri için tercih edebileceğiniz bir programdır. Satın almak için bu adrese göz atabilirsiniz.

iOS işletim sistemi kullanan cihazları tercih edenlerin bileceği üzere Apple ID ya da ekran kilidi sorunları, neredeyse en çözülemez problemlerin başında gelmektedir. iPhone ya da iPad kullanırken bu şifrelerden bir tanesini kaybettiğinizde, cihazınız neredeyse kullanılmaz hale gelmektedir. Üstüne üstlük dosyalarınızı kaybetmeden bu şifreleri kurtarmanın pek yolu da bulunmamaktadır.

iMyFone LockWiper Mac programanın amacı ise şifreleri dosya kaybı yaşatmadan kurtarabilmektir. Bunun için dosyayı Mac'e kurmanız ve kayıt olduktan sonra karşınıza çıkan yönlendirmeleri yapmanızdır. Bu yönlendirmeleri doğru tamamladıktan sonra, şifrelerinizi dosya kaybı yaşamadan kurtarmanızın bazı yolları program tarafından gösterilmekte ve uygulatılmaktadır.

iMyFone LockWiper ile Apple Kimliği ve iPhone Ekran Kilidi Şifresi Sıfırlama başlıklı yazımıza bakarak, izlemeniz gereken yolları daha ayrıntılı şekilde öğrenebilirsiniz. O yazıdaki adımları takip ettikten sonra, şifrelerinizi sıfırlama şansınızı kullanabilir ve mümkünse başarabilirsiniz.

iMyFone LockWiper Özellikleri

  • İPhone, iPad veya iPod touch'tan şifre olmadan Apple ID'nin kilidini açın
  • İPhone şifresini kilitli, devre dışı, kırık ekrandan kaldırın
  • Ekran Kaybı veya Kısıtlamalar şifresini veri kaybı olmadan hızlı bir şekilde atlayın
Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • iMyfone D-Back

    iMyfone D-Back, iPhone, iPad, iPod cihazlardan veri kurtarma programı.
  • iMyfone Umate

    iMyfone Umate programını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızda yerden tasarruf edebilirsiniz!
  • iMyFone AnyTo

    iMyFone AnyTo, Windows üzerinde çalışan ve iOS telefonlarda lokasyon değiştirme, GPS ayarlama için kullanılan bir uygulamadır.
  • iMyFone MarkGo

    iMyFone MarkGo, video ve resimden watermark kaldırma, resme ve videoya filigran ekleme programıdır.
  • iMyFone D-Back iPhone Data Recovery

    iPhone ve iPad için gelişmiş veri kurtarma programı
  • Avast Ultimate

    Windows PC kullanıcıları için hepsi bir arada güvenlik paketi
  • Blaster: Windows 2000 Güvenlik Güncelleştirmesi

    Güvenlik Güncelleştirmesi
  • Windows 2000 için Güvenlik Güncelleştirmesi (KB835732)

    Güvenlik Güncelleştirmesi