Incoming! Goblins Attack TD

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Incoming! Goblins Attack TD tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz başarılı bir kule savunma oyunudur.

Kule savunma oyunlarından hoşlanıyorsanız Incoming! Goblins Attack TD denemeniz gereken oyunlar arasında yer almalı. Başarılı bir altyapısı, kaliteli grafikleri ve eğlenceli atmosferiyle dikkat çeken oyunda dalgalar halinde gelen çok sayıda ork ve diğer türlerden çeşitli yaratıkları yok etmeye çalışıyoruz.

Elbette bu amaç uğruna kullanabilecğeimiz çok sayıda kule bulunuyor. Bunların arasında okçu, büyücü ve topçu kuleleri yer alıyor. Farklı düşman tipleri ve bölüm tasarımları oyunun tekdüze olmasını engelliyor.

Düşmanlar kulelerden farklı ölçüde zarar alıyor. Örneğin temel seviye orklar için okçu kuleleri yeterli olurken zırhlı birimler için topçu veya büyücü kulelerini kullanmak gerekiyor. Bu sebeple bölümlerde farklı tipteki kuleleri aynı anda kullanmanız gerekiyor. Düşman birimlerini yok ederek elde ettiğiniz puanları kullanarak kulelerinizi upgrade edebilir veya yeni kuleler satın alabilirsiniz. Fakat bölümlerde sınırlı sayıda kuleye izin veriliyor. Bu yüzden limitinizi doldurduktan sonra upgrade’e yönelmeniz gerekmekte.

Kaliteli grafik tasarımlarına eşlik eden ses efektleri oyunun genel atmosferine olumlu katkıda bulunuyor. Kısaca Incoming! Goblins Attack TD başarılı bir kule savunma oyunu. Bu tarz oyunlardan keyif alıyorsanız bu oyun sizi tatmin edecektir.

Emircan Erdoğan

Incoming! Goblins Attack TD

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
205 MB DOSYA BOYUTU

Incoming! Goblins Attack TD kaliteli bir kule savunma oyunu olarak karşımıza çıkıyor ve tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.

Incoming! Goblins Attack TD kule savunma oyunları kategorisine henüz yeni katılan başarılı bir yapım. Kule savunma oyunları dokunmatik ekranlarda oynamaktan en keyif aldığım oyun türleri arasında yer alıyor. Fakat ne yazık kı bu kategoride çok fazla seçenek yok. Bir elin parmak sayısını geçmeyen kaliteli yapımlara bir yenisinin daha eklenmiş olması gerçekten sevindirici bir haber.

Oyunda toplamda 160 farklı tasarımlı bölümde orklarla mücadele ediyoruz. Yok etmek için gelen bu yaratıkları güçlü kulelerimizde geri püskürtmeliyiz. Gelişmiş üç boyutlu grafik teknolojisi oyundan alınan keyfi artırıyor. Yapımcıların bu oyun için çok çalıştıkları oyunun her saniyesinde kendini belli ediyor.

Orkları geri püskürtmek için kullanabileceğimiz farklı kuleler mevcut. Okçu, büyücü, topçu kuleleri bunlara örnek olarak gösterilebilir. Elbette her kulenin daha fazla hasar verebildiği düşman birimleri var. Örneğin bazı yaratıklar sadece büyücü kulesinden hasar alabiliyor. Bazıları içinse okçu kuleyi tercih etmek gerekiyor. Durum böyle olunca bölüm içerisinde dengeli bir kule dizilimi yapmak gerekiyor.

Kule savunma oyunları ilgi alanınıza giriyorsa Incoming! Goblins Attack TD mutlaka denemeniz gereken oyunlar arasında.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Attack Your Friends

    Attack Your Friends, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Biker Mice: Mars Attack!

    Biker Mice: Mars Attack!, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Secure Incoming Call

    Secure Incoming Call uygulaması, telefonunuza gelen çağrılar için güvenlik önlemi almanızı sağlıyor.
  • Moon Tower Attack

    Moon Tower Attack mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunudur
  • Ghosts'n Goblins MOBILE

    Ghosts'n Goblins MOBILE mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir side scroller oyunudur
  • Alien Shooter TD

    Alien Shooter TD mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Legends TD

    Legends TD mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Fieldrunners Attack

    Gerçek oyuncular ile savaşlara katılacağız.