Indestructible

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,956 TOPLAM İNDİRME

Indestructible ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Indestructible sıradan araba yarışı oyunlarına benzmeyen, oldukça farklı ve bir o kadar da eğlenceli bir yapıyı ücretsiz olarak Android cihaz kullanıcılarına sunan bir araba oyunudur.

Indestructible'da parlak boyalarıyla göz kamaştıran yarış arabalarının yerine silahlarla donatılmış yol canavarlarını kontrol ederek diğer arabaları ezip geçiyoruz ve aksiyonu doyasıya yaşıyoruz. 3 boyutlu araba savaşı oyunu olarak tanımlanabilecek Indestructible'da aracımızı farklı silahlarla savaşa hazırlamaktayız ve hem ateş ederek hem de rakiplerimizin üzerine aracımızı sürerek onları devre dışı bırakmaya çalışmaktayız.

Indestructible bu eğlenceli oyun yapısını yüksek kaliteli grafiklerle birşleştiriyor ve görsel olarak da oyun severleri tatmin ediyor. Oyunun sunduğu aksiyonu yaratabilmek için özel olarak geliştirilmiş fizik motoru işini gayet iyi bir şekilde yerine getirmekte. Oyunda rakip arabaları pist dışına itme ve devirme gibi eylemleri gerçekleştirebildiğimiz gibi rampalardan atlayarak çılgın akrobatik hareketler ve taklalar gerçekleştirebiliyoruz.

Indestructible bize aracımızı makinalı tüfekler, roket atarlar ve lazer silahları gibi farklı silah seçenekleriyle güçlendirme imkanı veriyor. Oyunun online altyapısı sayesinde diğer oyuncularla arenada kapışabiliyoruz ve Capture the Flag ve Recover the Charge gibi farklı multiplayer modlarında yeteneklerimizi test edebiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Indestructible

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
316 TOPLAM İNDİRME

Indestructible araba oyunlarını farklı bir boyuta taşıyan bir oyundur

Indestructible alışılagelmiş araba oyunu örneklerinin oldukça dışına çıkan ve oyun severelre farklı ve eğlenceli bir tecrübe yaşatan bir mobil oyundur.

iOS işletim sistemine sahip cihazlarda ücretsiz olarak oynanabilen Indestructible'da farklı tipte arabaların çarpışmalarına tanık oluyoruz. 3 boyutlu araba savaşı oyunu olarak tanımlanabilecek oyunda rakip arabalarla yarışmak yerine aracımıza monte ettiğimiz silahlarla rakiplerimizi hurdaya çevirmeye çalışıyoruz.

Indestructible farklı oyun mantığını kaliteli grafiklerle birleştiriyor. Oyunun yüksek kalite grafikleri görsel olarak oldukça tatmin edici seviyede. Indestructible'nin oynanışında etkili olan bir diğer öğe ise oyunun detaylı fizik motoru. Oyunda arabaları çarpıştırabilmenin, rakiplerimizi devirebilmenin yanında çılgın akrobatik hareketler ve taklalar gerçekleştirebiliyoruz.

Indestructible'de aracımızı farklı silahlarla kuşatabilmemiz mümkün. Standart makinalı tüfeklerin haricinde roket atarlar, lazer silahları ve birçok yıkıcı silah emrimize sunuluyor. Oyunun arena tabanlı oyun yapısının haricinde Capture the Flag ve Recover the Charge gibi online oyun modları da oyunda yer almakta.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu