InDic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME

Temiz ve pratik arayüzü ile dikkat çeken bu uygulama ile en çok kullanılan diller arasındaki çevirilerinizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.

InDic internet bağlantısına ihtiyaç duymayan ve birçok dil arasında tercüme yapabilen kapsamlı bir çeviri uygulamasıdır.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulama sayesinde İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Almanca, Fransızca, Danca, Korece, Japonca ve Çince kelimelerin çevirisini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Tarihçe fonksyionuna sahip olan InDic'te yaptığınız tüm aramalara daha sonra tekrar göz atabilirsiniz. Otomatik düzeltme seçeneği sayesinde yanlış yazdığınız kelimeleri kendisi düzeltiyor ve kullanıcıya ek iş yükü getirmiyor. Uygulama, arama kısmına yazdığınız ilk birkaç harfe göre arama olasılığınız bulunan kelimeleri listeliyor ve buradan aradığınız kelimeyi seçmenize imkan sağlıyor.

Son derece basit ve sade görünen bir arayüze sahip olan InDic'te kelimelerin telaffuzlarına da kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu özelliği ile InDic'in özellikle sık sık seyahat edenlerin ve öğrencilerin kullanması gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü iPhone, iPad ve iPod Touch üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Voicedocs

    Voicedocs mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir speech to text uygulamasıdır
  • WinZip

    WinZip'in iOS sürümü ile mobil cihazınızda arşiv dosyalarını açabilirsiniz
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Remo MORE

    Remo MORE ücretsiz bir iOS bakım uygulamasıdır
  • iZip

    iZip ile zip dosyalarınızı hızlı ve güvenli bir şekilde açabilirsiniz.
  • AirDroid

    AirDroid sayesinde iPhone ve iPad’inizdeki dosyaları bilgisayarda yedekleyebileceksiniz.
  • AtHome Camera

    AtHome Camera bir güvenlik kamerası uzaktan kontrol etme uygulamasıdır