Infinite Myths

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
192 TOPLAM İNDİRME

Infinite Myths mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz fantastik bir kart oyunudur

Infinite Myths oyuncuları fantastik bir dünyaya konuk eden güzel görünüme sahip bir mobil kart oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Infinite Myths'da bize büyülü yaratıkları, gizemli iblisleri, ruhları ve hatta tanrıları kontrol etme ve onların yeteneklerini kullanarak stratejik savaşlara katılma imkanı veriliyor. Infinite Myths'ta temel olarak farklı sahip kahramanları temsil eden ve kendine has özelliklere sahip olan kartları toplayarak kendi kart destemizi oluşturuyoruz. Kart destemizi oluşturduktan sonra ise dilersek oyunun senaryo modunda ilerleyebiliyor, dilersek diğer oyuncularla karşılaşarak kart destelerimizi savaştırıyoruz. Oyunda yer alan sezonlar boyunca en yüksek başarıyı yakalamaya çalışabilir, loncalara katılabilir ve senaryo modunda bölüm sonu canavarlarına karşı savaşabiliriz.

Infinite Myths'ta yer alan yüzlerce kahraman kartı özel güçlere sahipler. Bu kartların sahip olduğu avantajlar veya dezavantajlar ve destemizin içindeki kartların uyumu bizim galibiyetimizdeki temek etkenler. Güzel görsellerle ve grafiklerle donatılmış Infinite Myths boş zamanlarınızı değerlendirmeniz için güzel bir seçenek. Eğer kart oyunları oynamayı seviyorsanız Infinite Myths'ı denemenizi tavsiye ediyoruz.

Can Erdil Şentürk

Infinite Myths

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Infinite Myths, online olarak diğer oyunculara karşı savaşlar vereceğiniz heyecanlı ve sürükleyici bir iOS kart oyunu.

Infinite Myths, kendi kart destenizi oluşturarak sürekli yeni kartlar ekleyip genişletmeniz gereken bir iOS kart oyunu. CCD olarak adlandırılan toplanabilir kart oyunu olan Infinite Myths, oldukça heyecanlı bir oyun diyebilirim. iPhone ve iPad sahiplerine ücretsiz olarak sunulan oyunda kendi kahramanınızı seçiyor yada kahraman kartlarını toplamaya çalışıyorsunuz.

Oyunda online olarak diğer oyuncular ile savaşırken tüm kararlar size ait. Yani galibiyet yada mağlubiyetinizi tamamen vereceğiniz kararlar belirliyor. Eğer kart oyunlarında iyiyseniz ve güzel stratejiler uygulayabiliyorsanız bu oyunda başarılı olma şansınız yüksek. Eğer kart oyunlarına yeniyseniz bir süre sonra daha başarılı olabiliyorsunuz.

4 farklı ırk, 5 farklı özel güç ve yüzlerce yeteneğin bulunduğu kartları zamanla toplayarak kart destenizi güçlendireceğiniz oyunda sürekli yeni keşfedecek bir şeyleriniz oluyor. Bu da oyundan hiç bir zaman sıkılmamanızı ve heyecanınızı korumanızı sağlıyor.

Oldukça başarılı ve etkileyici grafiklere sahip olan Infinite Myths'in oyun içi müzikleri de oldukça eğlenceli.

Oyunda başarılı olmak istiyorsanız size kilit bir nokta söyleyeyim. Tek bir strateji ve kart destesine bağlı kalmayarak, farklı kart desteleri ile birlikte farklı stratejiler geliştirmeye çalışın ve bu denediğiniz kart desteleri ile birlikte stratejinizin ne kadar etkili olduğunu rakipler üzerinde uygulayın. Böylece kendinizi sürekli geliştirerek en iyi kart destesi kombinasyonlarını bulabiliyorsunuz.

Oyunu iOS mobil cihazlarına ücretsiz olarak indirbiliyorsunuz. Fakat daha hızlı bir şekilde kart destesi oluşturmak istiyorsanız, oyun içi mağazada satılan elmaslardan alarak yeni kartlar alabilirsiniz. Eğer para ödemek istemiyorsanız düşmanlarınızı yenerek elmas biriktirebiliyorsunuz. Yani oyunu oynamak için ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Myths: Born of Clay and Fire

    Tehlikeli deneylerin önüne geçebileceğiniz ve dünyayı kötü insanlardan koruyabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Myths of the World: Of Fiends and Fairies

    Perilerin bulunduğu mekanlara yolculuk yaparak gizli nesneleri bulabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Myths of the World: Stolen Spring

    Esrarengiz olayları çözerek farklı manzaralar keşfedebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • NBA Infinite APK

    Resmi NBA lisansına sahip olan NBA Infinite APK'da, çeşitli modları oynayabilir ve heyecan verici basketbol deneyimini Android cihazlarınızda yaşayabilirsiniz.
  • Infinite Monsters

    Infinite Monsters ücretsiz bir aksiyon oyunudur.
  • Tower Defense: Infinite War

    Tower Defense: Infinite War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Infinite Golf

    Infinite Golf, Android platformunda oynanabilen bir tür golf oyunudur.
  • Infinite Maze

    Infinite Maze'de karmaşık labirentler içinde topu çıkışa ulaştırmaya çalışıyoruz.