Infinity Drift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Bariyerlere çarpmadan drift yap.

Infinity Drift oyunu Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

Yarışa hazır mısın? Normal hayatta bile sürekli bir yarış halinde olduğumuz için alışkınız bu duruma. Ama bu yarış biraz daha zorlu. Karşına çok fazla engel çıkacak. Sen de bu engelleri aşmak için elinden geleni yapacaksın. Araba kullanmak herkesin başarabileceği bir şey değildir. Bir de oyunda kullanmak daha zordur.

Bu yarış pistine senin drift yapabilmen için birkaç bariyer koymuşlar. Ama bu bariyerler senin hayatına son verebilir. Ancak gerçek drift ustaları bu bariyerlere çarpmadan yarışı tamamlayabilir. Tabi sen bu oyunun ustası olduğunu düşünüyorsan hiç beklemeden yarışa başlayabilirsin. Ne kadar çok drift yaparsan o kadar puan kazanırsın. Atmosferiyle de tüm oyunseverlerin beğenisini kazanan Infinity Drift oyunu şimdi seni de etkileyeceğine eminim. En iyisi olduğunu herkese göstermenin zamanı geldi. Sen de oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsin. 

Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

Infinity Drift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
143 MB DOSYA BOYUTU

Bariyerlere çarpmadan drift yap.

Infinity Drift oyunu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

Yarışa hazır mısın? Normal hayatta bile sürekli bir yarış halinde olduğumuz için alışkınız bu duruma. Ama bu yarış biraz daha zorlu. Karşına çok fazla engel çıkacak. Sen de bu engelleri aşmak için elinden geleni yapacaksın. Araba kullanmak herkesin başarabileceği bir şey değildir. Bir de oyunda kullanmak daha zordur.Bu yaşına kadar hep araba oyunlarıyla büyümüş oyuncular için ise çocuk oyuncağıdır.

Bu yarış pistine senin drift yapabilmen için birkaç bariyer koymuşlar. Ama bu bariyerler senin hayatına son verebilir. Ancak gerçek drift ustaları bu bariyerlere çarpmadan yarışı tamamlayabilir. Tabi sen bu oyunun ustası olduğunu düşünüyorsan hiç beklemeden yarışa başlayabilirsin. Ne kadar çok drift yaparsan o kadar puan kazanırsın. Atmosferiyle de tüm oyunseverlerin beğenisini kazanan Infinity Drift oyunu şimdi seni de etkileyeceğine eminim. En iyisi olduğunu herkese göstermenin zamanı geldi. En çok puanı toplayıp rekor kırabilirsin. Sen de oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsin. 

Oyunu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Transit Drift & Driving Simulator

    Drift (yanlama) ve sürüş simülatörü
  • Sahin Kartal Drift Simulator

    Kartal ve Şahin ile drift yapıyoruz.
  • C63 AMG Drift Simulator

    Şehirde, çölde veya ormanda özgürce drift yapın.
  • Aventador Drift Simulator 2

    Üç farklı araçtan dilediğinizi alın ve yollarda drift yapmaya başlayın.
  • Tofaş Drift Simulator 2

    Mobildeki en iyi Tofaş drift (yanlama) simülatör oyunu!
  • Police Drift Car Driving

    Polis arabalarıyla drift yapın.
  • Tofaş Drift Simulator

    Tofaş'ın sevilen arabalarıyla turlayın.
  • Pasat City APK

    Kendi aracınızı kapsamlı seçeneklerle özelleştirebildiğiniz Pasat City APK'da, arkadaşlarınızla online oyunlara katılın ve Android cihazlarınızda drift keyfi yaşayın.