İngilizce Mania

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME

İngilizce Mania uygulamasıyla İngilizce sınavlarında karşınıza çıkabilecek kelimelerin anlamlarına yönelik sorular sunuluyor.

İngilizce Mania uygulamasında, İngilizce sınavlarında en çok sorulan kelimelerin anlamını öğrenebileceğiniz soruları Android cihazlarınızdan çözebilirsiniz.

YDS, IELTS ve TOEFL sınavlarında en çok sorulan kelimeleri öğrenebilmeniz için hazırlanan İngilizce Mania oyununda, hızlı bir şekilde çözebileceğiniz binlerce soruya ulaşabilirsiniz. Soruları yarışma şeklinde çözebileceğiniz İngilizce Mania uygulamasında, her oturumda 10 adet soru soruluyor. Sorularda kullanabileceğiniz çift cevap, iki seçeneği silme, oturum süresi uzatma ve doğru cevabı görme gibi jokerleri de oyun içerisindeki paranızla satın alabiliyorsunuz.

Her oturumu tamamladıktan sonra performansınızı değerlendiren ve diğer kullanıcılarla birlikte sizi de sıralamaya sokan İngilizce Mania uygulamasında, başarı istatistiklerinizi de inceleyebiliyorsunuz. Yarışma oturumlarına girebilmek için gereken kalpleri almak için görevleri tamamlayabileceğiniz ve sınavlara eğlenceli bir şekilde hazırlanabileceğiniz İngilizce Mania uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lingokids

    Çocuklarınıza İngilizce öğretmek istiyorsanız, Lingokids uygulamasından yararlanabilirsiniz.
  • Bright

    Bright uygulaması ile kısa sürede İngilizce öğrenebilmeniz mümkün.
  • Awabe

    Awabe uygulamasını kullanarak 20'den fazla dili akıllı telefonlarınız üzerinden öğrenebilirsiniz.
  • YDS Reading Words

    YDS Reading Words uygulamasında İngilizce sınavlarına hazırlanırken kelime dağarcığınızı genişletebilirsiniz.
  • Drops

    2018'in en iyi Android uygulaması
  • DynEd

    DynEd, Dünya genelinde 9 milyondan fazla öğrenciye sahip olan ve kanıtlanmış öyntemler ile İngilizce eğitimi veren başarılı bir Android uygulama.
  • Skeebdo

    Skeebdo Android uygulaması, film ve dizi izleyerek İngilizce kelime öğrenmenizi, İngilizcenizi geliştirmenizi sağlar.
  • EASY peasy

    Çocuklar için İngilizce öğrenme uygulaması