Inkboard

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME
6.9 MB DOSYA BOYUTU

Inkboard, çizimler yapıp farklı sosyal medya araçları üzerinden paylaşabiliyoruz.

Inkboard, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde kullanılmak üzere tasarlanmış bir çizim yapma uygulaması olarak öne çıkıyor.

iOS versiyonu da bulunan bu keyifli uygulama sayesinde kullanıcılar hayalgüçlerini tam anlamıyla konuşturabilme fırsatı elde ediyorlar. Çünkü uygulamada gerçek hayatta kullanılan birçok boyama aracına ve onlarca farklı renge yer verilmiş. Kullanıcıları hiçbir şekilde sınırlamıyor olması hoşumuza giden detaylardan birisi.

Inkboard'u kişisel amaçlarınız doğrultusunda kullanabileceğiniz gibi arkadaşlarınıza mesajlar ve iletiler gönderirken işin içine biraz renk katmak için de kullanabilirsiniz. Uygulamanın Facebook, Twitter ve Instagram için desteği bulunuyor. Çizimlerimizi direkt olarak bu platformlar üzerinde paylaşabiliyoruz.

Inkboard'da sunulan çizim araçları arasında kalemler, kuru boyalar, mum boyalar, fırçalar ve silgiler bulunuyor. Genel olarak Inkboard hem not alma hem de paylaşımlara farklı boyut kazandırmak için kullanılabilecek ideal bir uygulama.

Emircan Erdoğan

Inkboard

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
10.2 MB DOSYA BOYUTU

Inkboard, fikirlerinizi dijital ortama yansıtabileceğiniz mükemmel bir çizim yapma uygulaması.

Inkboard mesajlaşma deneyimlerinize farklı bir boyut kazandırmak üzere tasarlanmış bir uygulama ve tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor. Uygulama hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde sorunsuzca çalışmakta.

Temel özelliği itibariyle Inkboard kullanıcılara sıradan mesajlar göndermek yerine çizim yapma şansı veriyor. Bu sayede hem daha zengin hem de daha ilgi çekici bir mesajlaşma deneyimi vaat ediyor. Klavye yerinde çıkan boyama araçlarını kullanarak dilediğiniz şeyi çizebilir ve aklınızdaki kavramları daha renkli bir şekilde yazıya dökebilirsiniz.

Farklı renk ve kalem tipleri sunan Inkboard’da oluşturduğunuz çizimleri mesaj olarak göndermenin haricinde Twitter, Facebook ve diğer sosyal medya platformları üzerinde de paylaşabilirsiniz. Eğer yazı yazmaktan sıkıldıysanız ve düşüncelerinizi daha orijinal bir fikirle anlatmak istiyorsanız Inkboard uygulamasını mutlaka denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında