InkHunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
326 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

INKHUNTER, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde çalışabilen ve dövmeleri vücudunuzda görmeye yarayan bir uygulamadır.

INKHUNTER, Android telefon ve tabletlerde çalışan bir dövme uygulamasıdır.

İlk olarak iOS platformu üzerinde yayınlanan INKHUNTER, son zamanlarda gördüğümüz en yaratıcı uygulamalardan bir tanesi. Uygulamayı mağazadan edindikten sonra bir kullanıcı adı ve paralosıyla giriş yapmanız isteniyor. Ardından karşınıza seçebilecğeiniz onlarca farklı dövme türü ve modeli çıkıyor. Doğru dövmeyi seçtiğinizi düşündüğünüzde telefonunuzun ya da tabletinizin kamerası yardımıyla bu dövmeyi vücudunuzun herhangi bir yerinde görebiliyorsunuz. Bunun için öncelikle dövmeyi görmek istediğiniz yere, üç farklı çizgi çekmeniz gerekiyor. Uygulama bu çizgileri algıladıktan sonra dövmeyi gerçek zamanlı olarak size gösteriyor. Yani siz kolunuzu hareket ettirdikçe, dövme de hareket ediyor ve farklı açılardan tasarımı görebiliyorsunuz.

Sadece uygulamanın içerisinde yer alan dövmelerle yetinmeniz de gerekmiyor. Çok sevdiğiniz ve yaptırmak istediğiniz başka dövmeleri de galerinizden seçip, kullanabiliyorsunuz. Böylece dövme gibi büyük bir kararı almadan önce, o tasarımın vücudunuzda nasıl duracağını ya da vücudunuzun neresinde daha iyi duracağını görebiliyorsunuz. Tam olarak bunun için tasarlanmış olan uygulama, kamera yardımıyla dövmeyi vücudunuza uygulanmış gibi gösteriyor ve sizi oldukça büyük bir dertten kurtarıyor. Daha ayrıntılı bilgiler için aşağıdaki videoyu izleyebileceğiniz gibi uygulamayı hemen indirip, deneyebilirsiniz:

Ramazan Tugay Kahraman

InkHunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
176 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

InkHunter uygulaması içerisinde yer alan dövmelerin, vücudunuzda nasıl durduğunu görün.

InkHunter, dövme seçmenize ve dövme yaptırma kararınıza yardımcı olan bir iPhone ve iPad uygulaması.

Dövme yaptırmak oldukça zor iştir. Bütün hayatınız boyunca üzerinizde taşıyacağınız bir çizimi seçmek daha da zor bir iştir. InkHunter isimli uygulama ise dövme yaptırma kararınızı kolaylaştıracak cinsten. Uygulamanın yardımıyla, dövmelerin vücudunuzda nasıl duracağını görebiliyor, dövmeyi tam olarak hangi bölgenize yaptırmanız gerektiğini seçebiliyorsunuz. Bildiğiniz gibi dövme yaptırma işi tek atışlık bir durum. Yani yaptırmak istediğiniz çizimi seçiyor ve vücudunuzun bir bölgesine bunu yaptırıyorsunuz. Ardından dövmeyi keşke başka bir yere yaptırsaydım diyebiliyorsunuz.

InkHunter ise tüm bu adımları tek bir uygulama altında toplamayı başarmış durumda. Öncelikle uygulama içerisinde yer alan bir dövmeyi seçiyorsunuz. Ardından açılan kamera sayesinde bu çizimi, vücudunuz istediğiniz yerine konumlandırabiliyorsunuz. Eğer istediğiniz şartları sağlarsanız, gerçekten dövme yaptırmışçasına, o görüntünün fotoğrafını da almanız mümkün.

Dövmeyi seçme, yerleştirme ve fotoğrafını çekme işleminin ardından, yine uygulama içerisinde fotoğrafı düzenleyebiliyorsunuz. Tüm bu işlemlerin sonunda ise düzenlediğiniz fotoğrafları sosyal medya üzerinden ya da harici uygulamalar aracılığıyla arkadaşlarınızla paylaşmanız da mümkün olabiliyor. 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • MediBang Paint

    MediBang Paint uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda grafik ve ilüstrasyon çizimleri gerçekleştirebiliyorsunuz.
  • Karikatür Cenneti

    Karikatür Cenneti eğlence dolu bir Android uygulamasıdır
  • Elidor

    Elidor, firmanın Android kullanıcıları için geliştirmiş olduğu eğlence amaçlı bir oyun ve uygulama.
  • Firework

    Video izleme uygulaması