Insane Eagles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
161 MB DOSYA BOYUTU

Insane Eagles mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kartal oyunudur

Insane Eagles güzel grafiklere sahip olan ve oyunculara sürükleyici bir oynanış tecrübesi yaşatan bir mobil sonsuz koşu oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kartal oyunu olan Insane Eagles'da terkedilmiş bir şehre konuk oluyoruz. Bu şehirde kartal kahramanımızla uçarak beslenmeye ve gökyüzünün en büyük yırtıcısı olmaya çalışmaktayız. Bu iş için karadaki küçük kemirgenleri ve diğer avları yakalamamız gerekiyor. Fakat yolumuz üzerinde köprüler, araba enkazları, ağaç dalları gibi engeller bulunmakta. Bu nedenle yol alırken bu engelleri aşmamız ve kaza yapmamamız gerekli.

Insane Eagles'da kartalımız sürekli yol alırken onun sağa veya sola yönlenmesini veya alçalıp yükselmesini sağlayarak karşımıza çıkan engelleri aşıyoruz. Ayrıca yolumuz üzerindeki altınları toplayabiliyor, alçalarak yerdeki avlarımızı yakalayabiliyoruz. Eğer bir yere çarparsak canımız azalıyor. Sağlık barımız tükendiğinde ise oyun sonlanıyor.

Insane Eagles'in göze hoş görünen grafiklere sahip olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Insane Eagles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Insane Eagles heyecanlı bir mobil sonsuz koşu oyunudur

Insane Eagles reflekslerinizi test eden ve göze hoş görünen bir mobil kartal oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunu olan Insane Eagles'da avlanmaya çalışan bir kartalı yöneterek havada süzülmekteyiz. Oyundaki temel amacımız ise en uzun süre ilerleyerek kartalımızın yerdeki avları yakalamasını sağlamak. Bu işi gerçekleştirebilmek için köprülerin altlarından veya üstlerinden geçiyor, ağaç dallarından kaçıyoruz. Bir yandan da altınları toplayarak puanımızı katlıyoruz.

Insane Eagles'daoyunu renkli hale getiren çeşitli bonuslar da mevcut. Oyunda ilerledikçe jetpack, füzeler ve zırhlar gibi eşyaları satın alarak uçarken kullanabiliyoruz. Bu sayede daha uzun süre uçuş yapabiliyor ve daha çok av yakalayabiliyoruz. Oyunda ilerlerken karşımıza çıkan engellere göre hem sağa ve sola kaçmamız, hem de aşağıya ve yukarıya doğru yükselip alçalmamız gerekiyor.

Insane Eagles'ın tatmin edici bir grafik kalitesi sunduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Planet Hunter

    Canavarları yeryüzünden silin!