INSOMNIA: The Ark

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME

INSOMNIA: The Ark, Mono Studio tarafından uzun yıllardır geliştirilmekte olan ve kendine has özellikleri bulunan bir tür rol yapma oyunu olarak adlandırılabilir.

Insomnia: The Ark, Mono Studio tarafından uzun süredir geliştirilen, hikaye anlatımı üzerine kurulu bir tür RPG yani rol yapma oyunudur. Dieselpunk denilen bir çizim tarzıyla hazırlanan yapım, uzayda terkedilmiş bir metropoliste geçmektedir. Oyuncular bu harabeye dönmüş şehirde, karakterlerini geliştirme, gidilmemiş yerleri keşfetme ve karşılarına çıkan diğer karakterlerle etkileşime geçme gibi görevleri icra ediyorlar.

Keşif ödüllendirici… ve tehlikeli

70'in üzerinde benzersiz yerde değerli teknoloji ve kaynakları ararken açlık, susuzluk, yorgunluktan kurtulun. Dikkat edin - INSOMNIA’nın nüanslı dünyası, hain karakterlerden beklenmedik maceraları, vahşi düşmanları ve ölümcül tehlikeleri gizleyebilir.

Kişiselleştirilmiş yolculuk

Karakter sınıflarından ve istenmeyen öğütme işleminden, büyük miktarda işlenebilir kalem ve ekipmanla birleştirilmiş esnek bir savak sistemiyle kurtulun. Vitesinizi akıllıca seçin - oyundaki her zırh ve silah türü kendi taktik erdemlerine ve eksikliklerine sahiptir.

Seçim önemli

Doğrusal olmayan bir hikayeye, “alışılmamış” yaklaşımları ve 12 farklı hikaye sonunu teşvik eden “geri dönüşü olmayan” noktalar ile gidin. Karakterinizin seçilen arka planı, NPC ve gruplarla etkileşimde bulunmanın yanı sıra belirli görevlerin sonuçlarını nasıl etkilediğiyle ilgili bir rol oynar.

Zengin bir evren

Neo-noir dünyasını dieselpunk unsurlarıyla deneyimleyin. Karanlık bir ortam müziği ve çürüyen bir uygarlığın yankıları ile insan yapımı kıyamet manzaralarına tanık olun.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ARK: Survival Evolved

    ARK: Survival Evolved dinozorların yaşadığı ıssız topraklara konuk olduğunuz bir rol yapma oyunudur.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.
  • The Outer Worlds

    The Outer Worlds indir diyerek, Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen harika bir rol yapma dünyasına adım atabilirsiniz.
  • The Council

    The Council, Focus Home Interactive tarafından dağıtımı üstlenilen bir macera-rol yapma oyunudur.
  • Towards The Pantheon: Escaping Eternity

    Towards The Pantheon: Escaping Eternity ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir RPG oyunu
  • The Bard's Tale IV

    The Bard's Tale IV: Barrows Deep, iXile Entertainment tarafından geliştirilen, farklı oynanış dinamikleriyle dikkatleri çeken bir tür rol yapma oyunudur.
  • Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

    Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, PC'de oynayabileceğiniz en iyi vampir oyunlarından bir tanesi olmaya aday.
  • South Park: The Fractured but Whole

    Ünlü South Park animasyonlarının RPG oyunu karşınızda