InstaDaily

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
399 TOPLAM İNDİRME

Android telefon ve tabletleriniz ile çektiğiniz fotoğraflarınızı en güzel şekilde efektlendirmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

Android telefon ve tabletlerinizde fotoğraflarınız üzerinde değişiklikler gerçekleştirmek istiyorsanız bunu gerçekleştirebileceğiniz fotoğraf ve resim efektlendirme uygulamalarından bir tanesi de InstaDaily uygulaması. Karmaşık ve onlarca seçenek barındıran fotoğraf düzenleme uygulamalarının aksine kolay kullanılır ve sade bir arayüze sahip olan uygulama sayesinde istediğiniz gibi eğlenceli fotoğraflar elde etmek mümkün.

Fotoğraflarınız üzerine ekleyebileceğiniz efektler temel olarak 4 farklı mod içerisinde listeleniyor ve 50 farklı tema sayesinde bunları daha da geliştirebilmek mümkün. Otomatik olarak ekleyebileceğiniz bu temel efektler sayesinde resimlerinizin magazin dergilerindeki gibi görünmesini, hava durumuna göre çeşitlendirilmesini, yemek ve restoranda çekilen fotoğrafların daha da iyileştirilmesini ve oryantal doğu havasını ekleyerek daha fantastik görünmesini sağlayabilirsiniz.

Uygulamanın sahip olduğu sticker ekleme ve efektlerin düzeyini belirleme seçenekleri sayesinde en kısa sürede en hoş görünen fotoğrafları elde edebilirsiniz. Ücretsiz olan uygulamayı indirdikten sonra hemen kullanıma hazır hale gelmektedir.

Yiğit Ekim Demir

InstaDaily

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

InstaDaily farklı temalarıyla dikkat çeken bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.

InstaDaily iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak yükleyebileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Fotoğraf çekmeyi ve çektiği fotoğrafları sosyal paylaşım sitelerinde yayınlamayı seven kullanıcılara hitap eden bu uyuglama ile siz de fotoğraflarınıza zahmetsizce efektler ekleyebilirsiniz.

Uygulamaya şöyle bir göz attığımızda dikaktimizi farklı fotoğraf konseptleri için tasarlanmış şık temalar çekiyor. Bu temaları fotoğrafınızın türüne göre seçebilir ve daha uyumlu çalışmalara imza atabilirsiniz. Elbette ki kalıpları kırma ve özgürce hareket etme şansına da sahipsiniz. InstaDaily kesinlikle limit koymuyor.

Ana temaları şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Magazin: Magazin kapağı tarzında fotoğralar oluşturmak için
  • Hava durumu: Hava ve iklim olaylarını çektiğiniz zaman kullanabilirsiniz
  • Yemek: Yiyecek temalı fotoğraflar için
  • Ruh hali: O anki psikolojinize göre kullanabileceğiniz tema
  • Yer bildirimi: Herhangi bir yerde check-in yaptığınız zaman kullanabilirsiniz
  • Oryantal: Uzak Doğu öğeleriyle zenginleştirilmiş otantik bir tema

Bu temalardan her biri farklı bir durum için tasarlanmış. Beklentilerinize göre istediğinizi seçip uygulayabilirsiniz. Eğer siz de fotoğraflarınza farklı bir hava katmak istiyorsanız InstaDaily hoşunuza gidecektir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında