Instagram Threads

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
299 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Instagram Threads ile Arkadaşlarınıza Anlık Mesajlar Göndermek Çok Daha Kolay

Instagram Threads sayesinde yakın arkadaşlarınıza anlık fotoğraf veya videolar gönderebileceksiniz. Çektiğiniz resimlere ve videolara çeşitli efektler ekleyebileceksiniz. Çektiğiniz resmin veya videonun hemen alt kısmında gönderiyi yakın arkadaşlar listeniz içerisinden kime göndereceğinizi seçmektesiniz. Bu seçimin ardından fotoğraf veya video seçtiğiniz yakın arkadaşınıza gönderilmekte.

Instagram Threads, gizlilik, hız ve yakın arkadaş listeniz ile kolayca iletişim için tasarlanmış bağımsız bir uygulama. Instagram Threads ile ayrıca durumunuzu da paylaşabilmektesiniz. Instagram konumunuzu kullanarak durumunuzu otomatik olarak tespit etmekte.

Durumunuzu isterseniz liste üzerinden kendiniz de seçebilmektesiniz. Örneğin havalimanına gittiniz ve sizin havalimanında olduğunuzu yakın arkadaşlar listenizdeki kişilerin bilmesini istiyorsunuz. Bunu durum kısmında bulunan listeden seçerek paylaşabileceksiniz.

Instagram Threads'de paylaştığınız durumu sadece yakın arkadaşlar listenizde bulunan kişiler görebilmekte. Instagram'daki takipçileriniz kesinlikle durumuzu görmemekte.

Emre Fırtına

Instagram Threads

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
98 TOPLAM İNDİRME
99 MB DOSYA BOYUTU

Instagram Threads ile Arkadaşlarınıza Anlık Fotoğraf veya Video Gönderin

Instagram'ın yepyeni mesajlaşma uygulaması olan Instagram Threads sayesinde yakın arkadaşlar listenizde bulunan kişiler ile kolayca mesajlaşabileceksiniz. Instagram'daki yakın arkadaşlarınıza anlık olarak fotoğraf veya video gönderebilmektesiniz.

Anlık fotoğraf ve video göndermenin yanı sıra Instagram Threads ile durum paylaşımı da yapılmakta. Instagram konumunuza göre sizin ne yaptığızı otomatik olarak tespit etmekte. Durumunuzu isterseniz liste üzerinden kendiniz de seçebilmektesiniz. Örneğin sinemaya gittiğiniz ve sizin sinemada olduğunuzu yakın arkadaşlar listenizdeki kişilerin bilmesini istiyorsunuz. Instagram otomatik olarak sizin sinemada olduğunuzu konumunuzdan tespit etmekte.

Instagram, durumunuzun yalnızca yakın arkadaşlar listenizdeki kişiler tarafından görülebileceğini açıkladı. Takipçileriniz durumunuzu kesinlikle görmeyecek. Instagram Threads uygulaması Snapchat'e benzerliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Emre Fırtına

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Chat

    İş dünyasındaki ekipler için mükemmel bir mesajlaşma uygulaması olan Google Chat'de, video konferanslar yapın, mesajlaşın veya dosya paylaşın.
  • Yahoo Messenger

    Yahoo Messenger, Yahoo'nun ücretsiz anlık mesajlaşma uygulaması.
  • Direct from Instagram

    Direct from Instagram Android: Mesajlara, hikayelere odaklanan Instagram'dan bağımsız bir uygulamadır.
  • Bleep

    Bleep uygulaması ile Android cihazlarınızdan ücretsiz olarak şifreli şekilde dostlarınızla mesajlaşabiliyorsunuz.
  • Facebook Messenger (APK)

    Facebook Messenger (APK), Facebook arkadaşlarınızla çok daha hızlı ve eğlenceli bir şekilde mesajlaşmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Slack

    Slack uygulaması ile Android cihazlarınızı kullanarak tüm ekibinizle kolayca iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Voxox

    Voxox uygulaması ile Android cihazlarınızdan diğer platformlardaki dostlarınızla kolayca sohbet edebiliyor, onları arayabiliyorsunuz.
  • Zulip

    Zulip, Dropbox'ın iş kullanıcılarına ücretsiz sunduğu açık kaynak kodlu sohbet uygulaması.