InstaMag

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11,298 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Android telefon ve tabletinizde dergi tasarımlarına benzeyen fotoğraf kolajları yapmak için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

InstaMag uygulaması ile artık fotoğraflarınızda çok daha iyi görünmek ve onları birer dergi kapağı haline getirmek mümkün oluyor. Android akıllı telefon ve tabletler için hazırlanan ve tamamen ücretsiz olarak sunulan uygulaması her zaman kullanmak isteyeceğiniz uygulamalardan birisi haline gelecek.

İçerisinde bulunan farklı şablonlar sayesinde çok farklı dergi tasarımları elde edebilir ve elinizdeki fotoğraflarla ilgi çekici kolajlar oluşturabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken fotoğraflarınızı seçmek ve uygulamanın onları istediği gibi dizmesini sağlamak. Eğer dizilimi beğenmezseniz yeniden dizdirebilir ve böylece her seferinde farklı bir tasarım görebilirsiniz.

Yazı ekleme ve dekorasyon olanakları sayesinde daha da gelişmiş görüntüler oluşturabilir ve dilerseniz konumunuzun resime işlenmesini de sağlayabilirsiniz. Değişik fotoğraf kolajları elde etmek isteyenlerin kaçırmamaları gerekenler arasında.

Yiğit Ekim Demir

InstaMag

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,781 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad için hazırlanan bu fotoğraf kolajı uygulaması sayesinde dergi kapağı gibi kolajlar hazırlayabilirsiniz.

iOS işletim sistemli iPhone ve iPad cihazlarınızda, fotoğraf kolajları yapmak ve bunları birer dergi sayfası ya da kapağı gibi görünmesini istiyorsanız InstaMag uygulaması sizin için hazırlanmış demektir. Temel olarak en güzel görünen kolajları sağlamayı amaçlayan uygulama hem ücretsiz olarak sunuluyor, hem de çok kolay kullanılır bir yapıya sahip.

Uygulama içerisinde yer alan hazır şablonlar sayesinde teker teker fotoğraflarınızın yerleşimini kontrol etmek zorunda değilsiniz ve rastgele yerleşim yapan uygulamanın sonucunu beğenmezseniz bir daha fotoğrafları karmasını isteyebiliyorsunuz. Hem kendi fotoğraflarınızı hem de çektiğiniz doğa ya da şehir fotoğraflarını anında kolaj haline getirebilme olanağı sayesinde çok amaçlı bir kullanım alanına sahip olduğunu söylemek mümkün.

İsteyenler kolajlar üzerine yazılar da ekleyebilir ve konumlarının belirtilmesini sağlayabilirler. Her güncellemesinde yeni şablonlar da gelmesi sayesinde her zaman taze kalan uygulamayı denemeyi unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında