Instamoji

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8,459 TOPLAM İNDİRME

Instamoji, Android cihazlarınızdaki fotoğrafların üzerlerine emoji olarak bildiğimiz sevimli simgeleri eklemenize olanak sağlayan ücretsiz bir uygulama.

Instamoji, Android mobil cihazlarınız üzerindeki fotoğraflarınızı daha eğlenceli ve komik göstermenizi sağlamak için emojiler ekleme fırsatı sunan bir Android uygulaması. Mesajlaşmalarda duygu ve düşüncelerimizi daha net bir şekilde ifade etmemizi sağlayan simgeleri yaratıcılığınızı da kullanarak fotoğraflar üzerine ekleyerek mükemmel, eğlenceli ve komik fotoğraflar oluşturabiliyorsunuz.

Uygulamayı kullanarak emoji eklemek için mobil cihazınızın kamerası ile yeni bir fotoğraf çekmeli yada galerinizden bir fotoğraf seçmelisiniz. Daha sonra size sunulan yüzlerce simge arasından bir tanesini seçerek kolayca ve hızlı bir şekilde simgeyi fotoğrafa ekleme işlemini gerçekleştiriyorsunuz. Fotoğraflara eklediğiniz emojilerin yönünü değiştirebilir ve fotoğraf üzerinde istediğiniz gibi hareket ettirebilirsiniz. Böylelikle fotoğraflarınızın çok daha güzel görünmesibni sağlayabiliyorsunuz.

Kullanımı son derece basit olan uygulama sayesinde bir kaç dakikada fotoğraflarınıza komik ve eğlenceli emojiler eklemek için uygulamayı Android telefon ve tabletlerinize eklemenizi tavsiye ederim. Uygulamayı kullanarak oluşturduğunuz fotoğrafları Facebook ve Twitter üzerinden arkadaşlarınız ile de paylaşabiliyorsunuz.

Barış YANIK

Instamoji

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12,087 TOPLAM İNDİRME

Instamoji, fotoğraflar üzerinde düzenleme yapmayı seven kullanıcıların fotoğraflara emojiler eklemesini sağlayan yararlı bir uygulama.

Instamoji, fotoğraflarınız üzerine iOS platformunda kullanılan tüm emojileri ekleme imkanı sunan başarılı ve eğlenceli bir iPhone ve iPad uygulaması. Bir çok yüz ifadesi ile, hayvanlar, ikonlar ve pek çok emojiyi bulabileceğiniz uygulamanın kullanımı da düşündüğünüzden çok daha basit.

Fotoğrafa emoji eklemek için ilk olarak ya bir fotoğraf çekmeniz gerekiyor ya da galerinizden bir fotoğraf seçmeniz. Emoji eklemek istediğiniz fotoğrafı belirledikten sonra ise üzerine eklemek istediğiniz emojiyi seçiyorsunuz. Daha sonrasında ise fotoğraf üzerinde emoji ile oynayarak yönünü ve yerini değiştirip istediğiniz hale getirebiliyorsunuz.

Fotoğraflarınızın normal halinden daha güzel, eğlenceli yada komik görünmesini istiyorsanız Instamoji uygulamasını iPhone ve iPad'lrinize ücretsiz olarak indirip kullanmaya balayabilirsiniz. Uygulama ile ne kadar fotoğraf düzenlerseniz o kadar ustalaşarak, gittikçe daha iyi fotoğraflar oluşturmaya başlıyorsunuz. Ayrıca çok iyi sonuçlar elde edebilmek için yaratıcılığınızını da devreye sokmanız gerekiyor.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında