PixraNaz

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,566 TOPLAM İNDİRME

PixraNaz, sevdikleriniz ile çekildiğiniz güzel fotoğraflara nazar değmemesi için nazar boncuğu eklemenizi sağlayan yararlı bir Android uygulamasıdır.

PixraNaz, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde fotoğraflarınıza nazar boncuğu eklemenizi sağlayan yararlı, eğlenceli ve ücretsiz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Herkes fotojenik değildir fakat herkesin mutlak güzel çıktığı fotoğraflar vardır. Bu fotoğrafları sosyal medya üzerinde yüzlerce kişi ile paylaşmakta kaçınılmaz sonlardan biri. Eğer nazara inanıyorsanız, bu fotoğrafları paylaşmadan önce InstaNaz uygulaması ile farklı şekillerdeki nazar boncuklarından bir tanesini ekleyebilirsiniz.

Eşinizle, sevgilinizli, bebek yada çocuğunuzla, aileniz ve arkadaşlarınız ile çekildiğiniz fotoğrafların kem gözlerden uzak durmasını sağlamak ve nazar değmesini engellemek için şirin nazar boncuklarından bir tanesini eklemenizi tavsiye ederim. Uygulamayı mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz fakat size sunulan standart nazar boncuklarından farklı nazar boncuğu modellerini kullanmak isterseniz ücret karşılığı satın alabiliyorsunuz.

Uygulamayı kullanarak seçtiğiniz tüm fotoğraflara nazar boncuğu ekleyebiliyorsunuz. Kullanımı son derece basit olan uygulama ile eklediğiniz nazar boncuklarını ekran üzerinde tutarak fotoğrafın farklı yerlerine taşıyabilirsiniz. Sade bir tasarıma sahip olan PixraNaz uygulamasını seveceğinizi düşünüyorum.

Barış YANIK

PixraNaz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,810 TOPLAM İNDİRME

PixraNaz, kendinizin yada sevdikleriniz ile çekildiğiniz fotoğrafların üzerine nazar boncuğu eklemenizi sağlayan basit ve kullanışlı bir iOS uygulamasıdır.

PixraNaz, nazara inanıyorsanız ve fotoğraflardan bile nazar değebileceğiniz düşünüyorsanız kullanmanız gereken uygulamalardan bir tanesidir. Uygulama sayesinde saniyeler süren işlem sayesinde istediğiniz tüm fotoğraflara nazar boncuğu ekleyebiliyorsunuz.

İster kendi fotoğraflarınıza isterseniz sevdikleriniz ile çekildiğiniz fotoğraflara nazar boncuğu ekleyerek gönlünüzün rahat olmasını sağlayabilirsiniz. Farklı şekillerde bulunan nazar boncuklarından bir tanesini ekranın alt bölümünden seçerek istediğiniz fotoğrafın üzerine eklenmesini sağlayabilirsiniz. Çok kolay bir kullanıma sahip olan uygulamanın tasarımı da oldukça sade. Bu sayede kullanırken herhangi bir problem yaşamazsınız.

Uygulamayı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirdikten sonra size standart olarak kullanabileceğiniz nazar boncuğu modelleri sunulmaktadır. Bu modeller dışında farklı nazar boncukları kullanmak isterseniz belirli ücret karşılığında satın alabilirsiniz. Bu satın almaları uygulamanın geliştiricilerine ufak bir destek olarak görebilirsiniz.

Sevgiliniz, bebeğiniz, anneniz, babanız yada kardeşinizle çekildiğiniz tüm fotoğraflara nazar boncuğu eklemek isterseniz PixraNaz'ı kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında