InstaQuote

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,614 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

InstaQuote uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda resimlerinize yazılar ekleyebilirsiniz.

InstaQuote uygulaması, Android cihazlarınızı kullanarak resimleriniz ve fotoğraflarınız üzerine yazılar yazmanızı, daha sonra da Instagram hesabınızda paylaşmanızı sağlayan ücretsiz ve kullanışlı uygulamalar arasında yer alıyor ve kolay kullanılır yapısına rağmen oldukça fazla özelliğe sahip olmasıyla dikkatleri çekiyor.

Uygulamada hazır olan onlarca farklı şablonu kullanarak anında en güzel görünümü elde edebiliyor ve yazılarınızı ekledikten sonra parlaklık ayarları, renk ayarları ve doygunluk ayarları gibi pek çok konuda ufak ayarlamalar yapabiliyorsunuz. Uygulamada katmanlı bir yapı tercih edildiği için her bir elementi farklı katmanlara ekleyebilir, böylece ince ayarlarınızı yaparken farklı ayarları farklı katmanlara uygulayacak daha renkli bir görünüm elde edebilirsiniz.

Ayrıca sadece yazılar kullanarak bir resim hazırlamak istiyorsanız, bu resmi daha ilgi çekici hale getirebilmek için uygulama içerisinde hazır gelen arkaplanlardan bir tanesini de kullanabilirsiniz. Kelimelerin fontlarını ve renklerini değiştirme, boyutlarını küçültme ve büyütme gibi temel yazı düzenleme olanakları da InstaQuote'ta mevcut.

Aynı zamanda Instagram paylaşım butonu direkt olarak uygulama içerisinden erişilebilir durumda ve dilerseniz Facebook ile Twitter üzerinden de yazılı resimlerinizi paylaşma şansınız var.

Yiğit Ekim Demir

InstaQuote

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
402 TOPLAM İNDİRME
27.3 MB DOSYA BOYUTU

InstaQuote uygulaması, iPhone ve iPad'inizi kullanarak en kolay yoldan yazılı resimler hazırlamanıza olanak tanıyor.

InstaQuote uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz yazılı resim hazırlama uygulamalarından bir tanesi ve Instagram'a yüklemek istediğiniz mesajlarınızı resim dosyaları halinde paylaşmanıza olanak tanıyor. Böylece herhangi bir fotoğraf çekmeden, uygulama içerisindeki göze hoş görünen şablonları kullanabiliyor ve dostlarınızla mesajlarınızı yazılı olarak paylaşabiliyorsunuz.

Uygulamanın sahip olduğu temel özellikleri listelemek gerekirse;

  • Çok sayıda hazır şablon
  • Arkaplan galerisi
  • Arkaplan olarak kendi fotoğraflarınızı kullanabilme
  • Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden paylaşabilme
  • Çoklu katmanlar ile çalışma
  • İstediğiniz yazıyı istediğiniz özelliklerle yazma
  • Kontrast, parlaklık ve renk ayarlarını düzenleme
  • Bol font seçenekleri

InstaQuote'u kullanırken herhangi bir zorluk yaşamanız neredeyse imkansız. Zira uygulamanın arayüzü olabildiğince basit bir şekilde düzenlenmiş ve aradığınız tüm işlemleri karmaşık menüler arasında dolaşmadan tamamlayabiliyorsunuz.

Ayrıca pek çok benzer uygulamanın aksine ücretsiz olmasının yanında bol seçenek sunması onu öne çıkarıyor. Benzer uygulamalar genellikle sadece temel işlemleri ücretsiz olarak sunarken, InstaQuote oldukça geniş bir skalayı hizmetinize sunuyor.

Yiğit Ekim Demir

InstaQuote

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
90 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

InstaQuote, Windows Phone telefonunuzla çektiğiniz resimleri anlamlı sözlerle süsleyebileceğiniz bir uygulama.

InstaQuote, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz resme yazı ekleme uygulamalarından biri ve oldukça başarılı. Dünya genelinde popüler kişiler tarafından söylenmiş özlü sözleri resimlerinizle birleştirmenize ve Instagram’da paylaşmanıza izin veren uygulamanın kullanımının da çok kolay olduğunu belirtmem gerek.

Sosyal ağları özellikle Instagram’ı fazlasıyla kullanan biriyseniz anlamlı sözler içeren resimler dikkatinizi çekmiştir. InstaQuote da adında da anlayacağınız üzere bunu yapabileceğiniz en basit uygulama. Ünlü kişilerin vakti zamanında farklı durumlar için kurdukları kısa ancak anlamlı cümleleri alıntılayıp resimlerinize ekleyebildiğiniz uygulamada 1000’den fazla kategorilere ayrılmış kısa söz yer alıyor.

Windows Phone platformunda –anlamsız şekilde- ücretli olarak karşımıza çıkan InstaQuote uygulamasında resme eklediğiniz yazının güzel şekilde görünmesi için ince ayar yapma şansına da sahipsiniz. Yazı tipi, stili, boyutu, rengi ve konumunu içeren ayarlar menüsü de oldukça sade tasarlanmış.

Windows Phone telefonunuzla çektiğiniz fotoğraflara anlamlı sözler eklemenize ve Instagram hesabınızda paylaşmanıza izin veren uygulamada birçok fotoğraf uygulamasında rastladığımız filigran seçeneği bulunmuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında