Instincts

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Instincts, Android cihazlarınızda para harcamadan keyifle oynayacağınız retro uzay oyunu.

Instincts, Android platformunda retro görsellere sahip yüzlerce uzay oyunu arasında ufak boyutlu olması ve kolay oynanabilir olmasıyla sıyrılıyor.

Ücretsiz indirip satın alım yapmadan keyifle oynayabileceğiniz sonsuz temalı uzay oyununda hareketli ve sabit engelleri aşarak puan kasmaya çalışıyorsunuz. Sabit engelleri aşmak son derece basit olmasına karşın hareketli engeller tam yaklaştığınızda harekete geçtiklerinden aralarından hasar görmeden geçmek için reflekslerinizi konuşturmanız gerekiyor.

Birbirinden ayırt etmesi pek mümkün olmayan 15 farklı uzay gemisiyle aksiyonun dibine vurduğunuz oyunda uzay geminizi kontrol etmek için sağa veya sola kaydırma yapıyorsunuz. Ateş etme gibi aksiyonlar mevcut değil.

Erkan Calp

Instincts

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Instincts, iOS cihazlarda oynanabilir retro görselli uzay oyunu ve ücretsiz.

Instincts, iPhone ve iPad’inizde uzay oyunlarına da yer veriyorsanız görsellerine bakıp ön yargıyla yaklaşmamanız, kesinlikle oynamanızı tavsiye ettiğim bir yapım. Hele ki atari oyunlarının meşhur olduğu dönemde televizyon başında saatlerinizi verenler arasında iseniz favorileriniz arasına almalısınız.

Cihazda varlığıyla yokluğu bir başka deyişle oldukça ufak boyutlu uzay oyunu sonsuz yapıda tasarlanmış. Uzay geminizle son hız ilerlerken engellere takılmamaya çalışıyorsunuz. Hareketli yapıda engellerin hareketsiz görünmesi ve yaklaştığınız vakit devreye girmesinin yanında sağda solda gereğinden fazla engelin bulunması oyunun can alıcı özelliği.

Engelleri aşmak için ateş etmek gibi aksiyonlara girmiyor; bunun yerine çabukluğunuzu kullanarak engeller arasından sıyrılıyorsunuz. Uzay geminiz kendiliğinden hareket ettiğinden size sadece yönü ayarlamak düşüyor ancak dediğim gibi özellikle hareketli engeller arasından geçmek çok basit değil.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Planet Hunter

    Canavarları yeryüzünden silin!