Into The Circle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Into The Circle, el becerilerine güvenen oyunseverlerin yeteneklerini sınamak için tasarlandı.

Into The Circle, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz zorlu bir beceri oyunu olarak dikkatlerimizi çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyun özellikle el becerilerine güvenen oyunseverlerin hoşuna gidecek türden bir yapıya sahip.

Into The Circle'daki temel görevimiz kontrolümüze verilen objeye doğru miktarda güç uygulayıp, doğru yere hedef alarak belirtilen alanların içerisine sokmak. Bu şekilde devam ederek mümkün olduğunca ilerlemeye çalışıyoruz. Fakat herhangi bir kademede hata yaparsak en baştan başlamak zorunda kalıyoruz. Bu da oyunu zor yapan detaylar arasında.

Oyunda kontrolümüze verilen objeleri fırlatabilmek için ekrana dokunmamız ve yönünü tayin etmemiz yeterli oluyor. İlk birkaç oynayışta sorun yaşayabilirsiniz çünkü ne kadar kuvvet uygulayınca ne kadar mesafe gittiğini öğrenmek biraz zaman alıyor.

Grafik disiplininde de başarılı sonuçlara imza atan Into The Circle, sadeliği etklileyicilikle buluşturmayı başaran nadir oyunlardan birisi. Beceri oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız ve ücretsiz bir seçenek peşindeyseniz Into The Circle hoşunuza gidecektir.

Emircan Erdoğan

Into The Circle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
42.6 MB DOSYA BOYUTU

Into The Circle, iOs cihazlarında beceri oyunları oynamak isteyen herkesin denemesi gereken bir yapım.

Into The Circle, beceri oyunları oynamaktan keyif alan iOS kullanıcılarının mutlaka göz atması gereken yapımlardan bir tanesi. Ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda başarılı olabilmek için hassas çalışan el becerilerine sahip olmamız ve adeta milimetrik hesaplamalar yapmamız gerekiyor.

Oyuna girdiğimizde karşımıza basit gibi görünen ama aslında işin arka yüzünde saatler süren bir çalışmanın yapıldığı belli olan grafiklerle karşılaşıyoruz. Modellemelerin kalitesi, ihtişamlı bir tasarıma sahip olmamalarına rağmen kalite hissi veriyor. Fakat oyunun asıl vaadi görseller değil; oyuncuları ekran başına kilitleyebilecek derecede heyecanlı oyun yapısı.

Into The Circle'da kontrolümüze verilen topa, belirli bir güç uygulayarak onu bize hedef olarak gösterilen bölgeye göndermeye çalışıyoruz. Bu aşamada birkaç başarısızlık yaşamanız normal çünkü ne kadar güç uygulayınca ne kadar ileri gittiğini öğrenmesi biraz zaman alıyor. Alıştıktan sonra bölümleri daha kolay geçebiliyoruz. Her bölümde karşımıza farklı uzaklıklara konmuş hedefler çıkıyor.

Topu ittirmek için ekrana basılı tutmamız gerekiyor. Ne kadar uzun süre basılı tutarsak top o denli uzağa gidiyor.

Sınırlı bir yapıda olduğu için bir süre sonra monotonlaşması kaçınılmaz fakat son derece keyifli bir oyun olduğunu söyleyebilirim.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Follow The Circle

    Follow The Circle, dikkat ve sabır gerektiren beceri oyunlarıdan biri ve Android için ücretsiz.
  • Avoid The Circle

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu
  • Pin Circle

    Pin Circle, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, zorlu bir beceri oyunu.
  • Just Circle

    Just Circle, renkli bir topu kontrol ederek bölümleri bitirmeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android beceri oyunu.
  • 360 Ball in Circle

    360 Ball in Circle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Hidden Circle

    Hidden Circle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Spin-Circle

    Spin-Circle, el becerisi yüksek olan Android mobil cihaz sahiplerinin çok hoşuna gidebilecek eğlenceli ve zorlu Android beceri oyunlarından bir tanesi.
  • Circle Ball

    Circle Ball, oynadıkça bağımlısı olacağınız Flappy Bird ile aynı yapıda fakat farklı oynanışa sahip bir Android beceri oyunu.