Intro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
552 TOPLAM İNDİRME
1.6 MB DOSYA BOYUTU

Intro, kartvizitinizi kolaylıkla hazırlayarak about.me kullanıcılarıyla paylaşabileceğiniz pratik, kullanışlı bir Windows 8.1 uygulaması.

Intro, kartvizit hazırlama, bastırma, verme sıkıntısına son veren harika bir uygulama ve about.me tarafından hazırlanmış resmi uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Mobilin yanı sıra Windows tablet ve bilgisayalarda da kullanılabiliyor olması ve tüm platfomlarda pratik bir kullanım sunması ise harika olmuş.

Kullanıcıların iş deneyimlerini paylaştıkları sade bir web sitesi olan about.me, Intro adını verdiği uygulama ile kartvizitleri dijital ortama taşıyor. E-posta adresiniz, telefon numaranız, biyografiniz ve about.me profilinizden oluşan dijital kartvizitinizi iş hayatınızda tanıştığınız yeni kişilere kolaylıkla gönderebiliyorsunuz. Aynı şekilde tarafınıza gönderilen kartvizitleri de uygulama içerisinde görüntüleyebiliyor ve iletişime geçebiliyorsunuz. Dilerseniz kişi bilgilerini tablet ve bilgisayarınıza kaydedebiliyorsunuz.

Elden kartvizit vermeyi sonlandırarak iş kullanıcılarına büyük kolaylık sağlayan Intro’nun Windows platformu uygulaması da oldukça sade ve son derece modern bir yapıda karşımıza çıkıyor. Kişilerin büyük profil fotoğrafları, biyografileri, ulaşabileceğiniz e-posta adresleri ve telefon numaraları gibi tüm bilgiler harika tasarlanmış sayfa üzerine konumlandırılmış.

Kartviziti cüzdanda taşıma, elden verme her şeyin mobile taşındığı günümüzde geçerliliğini yavaş yavaş yitiriyor. Intro gibi uygulamalar sayesinde kartvizit basımı ile uğraşmadan işimizi rahatlıkla görebileceğimiz uygulamalar gün geçtikçe çoğalacaktır. Siz de dijital kartvizite sıcak bakıyorsanız Intro, şu an için Windows tablet ve bilgisayarınızda, mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz en iyi uygulama.

Erkan Calp

Intro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,235 TOPLAM İNDİRME

Intro uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kartvizit ve iletişim bilgilerinizi diğerleriyle paylaşabiliyorsunuz.

Intro uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak kartvizitlerinizi paylaşmanızı sağlayabilen ücretsiz bir araç olarak çıktı ve about.me tarafından resmi olarak yayınlanmış. Hem kolayca ve hızlı bir şekilde kullanılabilen arayüzü, hem de işlevsel yapısı sayesinde iş dünyasıyla haşır neşir olanların kesinlikle pek çok ihtiyacını karşılayabilecek özelliklere sahip olduğunu söyleyebilirim.

Uygulamayı kullandığınızda, telefon numaranızı, e-posta adreslerinizi, kısa bir biyografinizi ve about.me profilinizi karşıdaki kullanıcıya gönderebiliyor, böylelikle size dair tüm bilgilere erişmelerini sağlayabiliyorsunuz. Tabii ki bu bilgileri alan kullanıcıların sizi kendi Android kişi listelerine ekleyebilmek için kullanabilecekleri seçenekler de mevcut. Dilerseniz kartınızı gönderdiğiniz kullanıcıların bu bilgileri direkt olarak kendi Intro uygulamaları içerisinden görmeleri de mümkün.

Aldığınız kartları yönetmek yahut kartınızı gönderdiğiniz kişileri takip etmek de uygulama ile oldukça kolay. Kart değişiminde bulunan kullanıcıların mesajlaşarak iletişime geçmeleri Intro içerisinden de mümkün ve böylelikle başka bir iletişim uygulamasına ihtiyaç duymadan iş ile alakalı konularda müşterileriniz, tedarikçileriniz yahut iş arkadaşlarınızla en hızlı şekilde konuşabiliyorsunuz. Tabii ki bu işlevlerden faydalanabilmek için internet bağlantınızın aktif olması gerekiyor.

Tabii ki kullanıcılar hakkında genel profil bilgisi ve iletişim bilgileri haricinde daha fazla bilgi edinmek isterseniz, onların about.me profillerini ziyaret etmeniz için kullanabileceğiniz bağlantılar da Intro içerisinde mevcut. Uygulamanın çalışması esnasında herhangi bir performans sıkıntısı ya da problem olmadığından dolayı kesinlikle göz atmadan geçmemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

Intro

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
156 TOPLAM İNDİRME

Intro, kartvizit gönderip alabilmek için kullanabileceğiniz işlevsel bir uygulamadır.

Intro, çalışan kesime hitap eden ve onlara kartvizitlerini kolaylıkla başkalarıyla paylaşma imkanı veren bir uygulama. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde kişisel bilgilerinizi rahatlıkla kontrol edebilir ve dilerseniz başkalarıyla sadece birkaç saniyede paylaşabilirsiniz.

Uygulamanın en önemli özelliği son derece pratik kullanılan bir arayüz sunması. Bu arayüzde sunulan fonksiyonları anlamak ve kullanmak sadece birkaç saniyemizi alıyor. Kişisel bilgilerimizi beklendiği gibi girdikten sonra dijital bir kartvizit oluşturuluyor. Aslında bu bilgiler kartvizitten ziyade bir otobiyografi niteliği taşıyor. Zaten bu konsept about.me kullanıcılarına tanıdık gelecektir.

Intro’yu kullanarak email adresinizi, telefon numaranızı, about.me profil sayfanızı diğer kişilerle paylaşabilirsiniz. En önemlisi de bilgilerinizi kiminle paylaştığınızı ve kimlerin sizlerle paylaştığını takip edebilirsiniz.

Artık kartvizit alma-verme gibi işlemlere girmeden, cüzdanda karmaşıklık yaratmadan diğer profesyonellerin kişisel bilgilerini yanınızda taşıyabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

Intro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Intro, Windows Phone telefonunuzda kullanabileceğiniz en pratik dijital kartvizit hazırlama uygulaması.

Intro, kullanıcıların iş deneyimlerini basit bir web sitesi üzerinden göstermelerine olanak tanıyan about.me’nin sunduğu bir uygulama. Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirebileceğiniz uygulama ile pratik bir şekilde about.me sayfanızı kartvizite dönüştürebiliyor, iş hayatınıza dahil olan kişilerle paylaşabiliyorsunuz.

İş deneyimlerinizi içeren about.me sayfanızı dijital kartvizite dönüştürerek kartivizit hazırlama derdinden kurtaran oldukça kullanışlı ve basit bir uygulama olan Intro’da tüm bilgilerinize yer verebiliyorsunuz. E-posta adresiniz, telefon numaranız ve about.me profiliniz karşı tarafa iletilmiş oluyor. Aynı şekilde siz de tarafınıza gönderilen kartvizitleri uygulamadan ayrılmadan görebiliyorsunuz. Dilerseniz doğrudan telefonunuza kaydetmeniz için seçenek sunuluyor.

About.me iş kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak uygulamasının arayüzü de olabildiğince basit tasarlanmış. Tarafınıza gönderilen kartvizitleri ayrı, kartvizitinizi paylaştığınız kişileri ayrı sekmede görebiliyorsunuz. Ayrıca kartvizitleri görüntülemeden kişinin geniş bir profil fotoğrafını, çalıştığı ülkeyi ve tarihi görmeniz de mümkün.

Kartvizit hazırlama işini basite indirgeyen Intro, bence her iş kullanıcıısının cebinde olması gereken uygulamalardan biri. Kartvizit tasarlama, bastırma ile uğraşmadan dilediğiniz kişiye kartvizitinizi iletebiliyorsunuz. Bundan daha pratik bir uygulama olamaz sanırım.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • XROS

    XROS, şirketler için düşünülmüş hızlı, pratik, ücretsiz mesajlaşma uygulaması.
  • Box

    Box Windows 8 uygulaması ile dosyalarınızı çalışma arkadaşlarınızla güvenli bir şekilde paylaşabilirsiniz.
  • eBay

    eBay'ın resmi Windows 8.1 uygulamasıdır.
  • MineTime

    Planlama yapmanın yapay zeka yolu.
  • Xodo

    Xodo, çapraz platform destekli pdf görüntüleme uygulamasıdır.
  • Trello

    Trello, iş kullanıcıları arasında oldukça popüler proje yönetimi programıdır. Kartları, panoları, listeleriyle öne çıkan Trello'ya giriş yapın, verimliliğinizi artırın.
  • Scan

    Scan, Windows 8 tabanlı bilgisayar ve tabletinizde kullanabileceğiniz en başarılı karekod ve barkod tarayıcıdır.
  • Scribus

    Scribus, masaüstü yayıncılık için kullanılan profesyonel araçlar kadar etkili olmasının yanında ücretsiz olarak kullanıma sunuluyor.