İsim Şehir Hayvan Bitki Oyunu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
494 TOPLAM İNDİRME

İsim Şehir Hayvan Bitki Oyunu keyifli bir mobil bulmaca oyunudur

İsim Şehir Hayvan Bitki Oyunu eğer arkadaşlarınızla keyifli bir bulmaca oyunu oynamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun. 

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan İsim Şehir Hayvan Bitki Oyunu, çocukluğumuzda oynadığımız ve arkadaşlarımızla toplandığımızda eğlence dolu anlar yaşamamıza imkan tanımış olan isim şehir hayvan oyununu mobil cihazlarımıza taşıyor. Eskiden bu oyunu oynamak için herkes kağıt kalem bulmaya çalışır, kağıtlar kalemler hazır olduktan sonra oyunu oynamaya başlardık. Gelişen teknoloji sayesinde artık kağıt ve kaleme ihtiyaç duymuyoruz. İsim Şehir Hayvan Bitki Oyunu'nu oynamak için tek ihtiyacınız olan şey akıllı telefon veya tabletiniz.

İsim Şehir Hayvan Bitki Oyunu bizim kelime dağarcığımızı test eden, bir yandan eğlendiren diğer yandan da eğiten bir oyun. Oyunda temel olarak bir harf seçiyoruz ve her elde bu harfle başlayan bir şehir, ülke, hayvan, bitki ve ünlü insan tahmin etmeye çalışıyoruz. Doğru tahmin ettiğimiz şehir, ülke, hayvan, bitki veya ünlü insanlar bize puan kazandırıyor. El sonunda bütün oyuncuların puanı karşılaştırılabiliyor. Oyunun sonunda en çok puan kazanan oyuncu birinci oluyor.

İsim Şehir Hayvan Bitki Oyunu her yaştan oyun severe hitap eden ve arkadaşlarla birlikte oynandığında bolca eğlence sunan bir mobil bulmaca oyunu olarak özetlenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İsim Şehir Hayvan

    İsim Şehir Hayvan, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde okul sıralarının en çok oynanan oyunu isim şehir hayvanı oynayabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.
  • İsim Şehir Hayvan Online

    İsim Şehir Hayvan Online, boş vakitlerinizde kendinizi geliştirebileceğiniz bir kelime oyunudur.
  • İsim Şehir

    İsim Şehir, okul yıllarında defterlerden sayfa kopartarak oynadığımız İsim Şehir Hayvan oyununu Android telefon ve tabletlerimize taşıyor.
  • Moy 7 APK

    Moy 7 sanal bir evcil hayvanın bakımını üstlendiğiniz Android oyunu. Sanal evcil hayvan oyunu APK, eğlenceli bulmaca, arcade, yarış, gündelik mini oyunlar içeriyor.
  • LazyLinkr

    LazyLinkr, farklı hayvan resimleri arasında aynılarını bularak eşlemeniz gereken eğlenceli bir Android bulmaca oyunu.
  • City Tour 2048 : New Age

    City Tour 2048 : New Age Android Oyunu İndir Oyna: Binaları eşleştirerek şehrinizi kurun.
  • Backyard Blast

    Backyard Blast oyunu, aç olan hayvan karakterinizin karnını meyveleri eriterek doyurmanızı amaçlıyor.
  • My 2048 City

    My 2048 City, 2048 bulmaca oyunu kurallarına göre oynanan şehir kurma oyunu.