Island Delta

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME

Island Delta mobil cihazlarınzıda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Island Delta oldukça eğlenceli bir oynanış sunan top down shooter türünde bir aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir kuşbakışı aksiyon oyunu olan Island Delta'da bilim kurgu temelli bir hikaye bulunmakta. Oyunumuzun ana kahramanları olan Zoe ve Baxter tehlikeli bir kurtarma operasyonuna katılıyorlar. Bu görevi başarıyla tamamlayabilmeleri için Doktor Gunderson ve emrindeki mekanik hizmetçileriyle savaşmaları gerekiyor. Kahramanlarımıza bu maceralarında yardımcı olarak aksiyona dahil oluyoruz.

Island Delta'da ana silahımız Half Lifge oyunlarından alışık olduğumuz güçlü bir yer çeklimi silahı. Bu silahla eşyaları yerinden kaldırabiliyor, kendimize kalkan yapabiliyor ve bulmacaları çözebiliyoruz. Oyunda karşımıza ölümcül tuzaklar çıkarken zekamızı kullanmamız ve bu engelleri aşmamız gerekiyor. Güvenlik sistemlerini hacklemek, araştırma tesislerine sabotaj yapmak 301 bölümlük oyunda karşımıza çıkacak aktivitelerden bazıları.

Island Delta mizah ile harmanlanmış sürükleyici bir hikaye sunmakta. Oyunun grafikleri oldukça yüksek kaliteye sahip.

Can Erdil Şentürk

Island Delta

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
640 MB DOSYA BOYUTU

Island Delta mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Island Delta eğer hem zekanızı kullanabileceğiniz hem de aksiyonun içine dalabileceğiniz bir oyun oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz top down shooter türünde bir mobil aksiyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlar ve iPad tabletler için geliştirilmiş bir kuşbakışı aksiyon oyunu olan Island Delta'da bizi bilim kurgu tabanlı bir hikaye bekliyor. Oyunda Zoe ve Baxter adlı kahramanlarımızı kontrol etmekteyiz.  Kahramanlarımız tehlikeli bir kurtarma operasyonuna katılıyorlar ve bu iş için Doktor Gunderson ve onun emrindeki mekanik hizmetçilerine karşı savaşıyorlar. Biz de onlara yardımcı olarak amaçlarını gerçekleştirmelerine katkıda bulunuyoruz.

Island Delta'da kahramanlarımızı yukarıdan kontrol ederek ölümcül tuzakları atlatmaya ve düşmanlarımızla savaşmaya çalışıyoruz. Oyunda kullandığımız ana silahımız olan yer çekimi silahı bize Half Life oyunlarını hatırlatıyor. Bu silahı kullanarak eşyaları oynatabiliyor, bulmacaları çözebiliyor ve düşmanlarla savaşarak kendimizi koruyabiliyoruz.

Island Delta oldukça yüksek grafik kalitesine sahip. Güzel grafikler mizahla harmanlanmış sürükleyici bir hikayeyle birleştirilmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shootout on Cash Island

    Shootout on Cash Island, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Island Sniper Shooting

    Island Sniper Shooting uygulama marketteki en iyi nişancılık oyunu olmasa da eğlenceli ve aksiyon dozeu yerinde bir yapım.
  • Ninja Chicken Adventure Island

    Ninja Chicken Adventure Island, kaliteli grafikleri ve eğlenceli oyun yapısına sahip tamamen ücretsiz bir Android aksiyon oyunudur.
  • Last Island of Survival

    Android platformunda ücretsiz olarak yayınlanan Last Island of Survival, sürükleyici bir oynanışa sahip.
  • Survival Island

    Survival Island mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur
  • Thrive Island

    Thrive Island'da adada tek başına kalan bir karakteri kontrol ediyoruz ve hayatta kalmaya çalışıyoruz.
  • Replica Island

    Replica Island'da ürettiği robotu gizemli bir objeyi bulması için adaya gönderen bir profesöre yardım ediyoruz.
  • ARK Survival Island Evolve 3d

    ARK Survival Island Evolve 3d mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur