iSlash Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
338 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

iSlash Heroes, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz ninja oyunu.

iSlash Heroes, ninja olarak önümüze düşen tahtaları keserek ilerlediğimiz refleks oyunu olan iSlash’in devamı niteliğinde. Android cihazlarımıza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz ninja oyununda tahtaları keserek kendimizi geliştirdikten sonra ölümcül düşmanlarına önüne çıkıyor, onlarla kapışıyoruz.

Bölüm bölüm ilerlediğimiz oyun temelinde Fruit Ninja’ya oldukça benziyor. Farklı olarak bıçakla meyve ve sebzeleri moleküllerine ayırmak yerine tahtaları paramparça ediyoruz ve bölüm sonlarında yeteneklerimizi sergileyebileceğimiz düşmanlar karşımıza çıkıyor. Demir kral, duman bombacısı, zaman bükücü ve daha nice düşmanı yenmek için uğraş veriyoruz. Tahtaları kestikçe düşmanlarımızın gücünden gidiyor lakin yeterince seri olamazsak kestiğimiz tahta sihirli şekilde yenileniyor ve sil baştan başlıyoruz.

Erkan Calp

iSlash Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
85 MB DOSYA BOYUTU

iSlash Heroes, iOS cihazlarınızda reflekslerinizi geliştirmek için oynayabileceği zorlu ninja oyunu.

iSlash Heroes, Fruit Ninja oyunundan ilham alınarak hazırlanmış ancak çok daha zevkli oynanış sunan görsel açıdan da başarılı bir ninja oyunu ve hem iPhone hem de iPad cihazda rahat oynanış sunuyor. Serinin devam oyununda eğitimimizin ardından çok güçlü düşmanların karşısına çıkıyoruz. Ninja kılıcımızı, yıldımızı ne kadar seri kullandığımızı göstermenin tam da zamanı.

2 farklı modda oynama seçeneği sunan oyunda 200’ün üzerinde seviye bulunuyor. Tabii ki ninja oyunları vazgeçilmezleriniz arasında ise 200 bölüm az gelecek, geiştirici ekibin yeni bölümler yayınlamasını bekleyeceksiniz. Ancak bölümlerin hemen bitirilebilecek düzeyde olmadığını söylemeliyim. Özellikle zaman bükücü, duman bombacısı, demir kral gibi ilginç karakterleri yenmek oldukça güç. Eğitim alanında kendimizi geliştirmemiz son derece mühim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • iSlash

    iSlash ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir beceri oyunudur. Oyundaki amacımız yıldızlara çarpmadan tahta platformları kesmek.
  • iSlash DOJO

    Kesmeye, parçalamaya devam ediyoruz.
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Pixel Super Heroes

    Pixel Super Heroes, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanabilecek bir beceri oyunu olarak karşımıza geliyor.
  • Frontier Heroes

    Frontier Heroes'ta Amerikan tarihini konu alan onlarca farklı mini oyun yer alıyor.
  • Wonderball Heroes

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Dash Quest Heroes

    Zorlu parkurların üstesinden gelmeniz gereken bir macera oyunu
  • Heroes of Envell: Glorious

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu