İstanbul Üniversitesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

İstanbul Üniversitesi resmi Android uygulamasıyla tüm işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve duyurulardan anında haberdar olabilirsiniz.

İstanbul Üniversitesi resmi Android uygulamasıyla tüm işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve duyurulardan anında haberdar olabilirsiniz.

İstanbul Üniversitesi öğrencilerine yönelik hazırlanan uygulamada ders bilgileri, sınav sonuçları, iletişim bilgileri ve geçmiş ders notlarınıza kolayca ulaşabiliyorsunuz. Üniversiteniz ile ilgili güncel haberler, duyurular ve etkinliklerden de anında haberdar olabileceğiniz uygulamada yemekhane menülerini de görebiliyorsunuz. Üniversitenin sosyal ağı Amfİstanbul’a da erişebileceğiniz, ulaşmak istediğiniz kişiler için telefon rehberi de sunan uygulama oldukça geniş imkanlar sunuyor diyebilirim.

Akademik ve idari personellerin de kullanabileceği İstanbul Üniversitesi uygulamasında personel kartı, sicil, özlük, eğitim ve izin bilgilerinize erişebiliyorsunuz.  Oldukça sade bir arayüz ile tasarlanan uygulamada, menüler arasında kaybolmadan istediğiniz bölüme hızlı bir şekilde ulaşabilmeniz mümkün. Siz de bulunduğunuz her yerden işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilmek ve güncel duyurulardan anında haberdar olmak istiyorsanız İstanbul Üniversitesi uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

İstanbul Üniversitesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
82.8 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli duyuru ve haberlerden haberdar olmak ve sınav notlarınızı görüntülemek için İstanbul Üniversitesi uygulamasını indirebilirsiniz.

İstanbul Üniversitesi uygulaması ile personeller ve öğrenciler, iOS işletim sistemli cihazlarından haber, duyuru ve etkinlik gibi bilgilere erişim sağlayabiliyorlar.

İstanbul Üniversitesinin resmi uygulaması olarak sunulan İstanbul Üniversitesi uygulaması, hem öğrenciler hem de personeller için faydalı içerikler sunuyor. Haberler, duyurular, etkinlikler, yemek listesi gibi bilgilere erişebileceğiniz uygulamada Akademik Kayıt Sistemine erişerek profil bilgilerinize ulaşabilir sınav sonuçlarınızı ve notlarını görüntüleyebilirsiniz.

Basit ve kolay bir arayüz sunan İstanbul Üniversitesi uygulamasında, aradığınız hizmetlere kolayca erişebilmeniz için menüyü kullanmanız yeterli oluyor. İletişim bilgilerinin de yer aldığı İstanbul Üniversitesi uygulamasında, katkı payı ve öğrenim ücreti bilgilerine de erişebiliyorsunuz. Eğer siz de İstanbul Üniversitesi öğrencisiyseniz, iPhone ve iPad cihazlarınıza İstanbul Üniversitesi uygulamasını indirerek ihtiyaç duyduğunuz bilgilere kolayca erişim sağlayabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Üsküdar Üniversitesi

    Üsküdar Üniversitesi uygulamasıyla güncel duyuruları ve notlarınızı takip edebilirsiniz.
  • Kırıkkale Üniversitesi Portal Sistemi

    Kırıkkale Üniversitesi Portal Sistemi, üniversite öğrencileri ve personelleri için çeşitli uygulamalara erişim imkanı sağlıyor.
  • Koç Üniversitesi Mobil

    Duyurular, ders programı, kampüs haritası ve çok daha fazlasını Koç Üniversitesi Mobil uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Selçuk Üniversitesi Mobil

    Selçuk Üniversitesi Mobil, Selçuk Üniversitesi öğrencilerinin notlarını Android mobil cihazları üzerinden diledikleri zaman kontrol etmelerini sağlamak amacıyla geliştirilen yararlı bir uygulama.
  • Celal Bayar Üniversitesi

    Celal Bayar Üniversitesi için hazırlanan resmi Android uygulamasıdır.
  • TED Üniversitesi

    TED Üniversitesi uygulaması ile ders içeriklerinizi ve notlarınızı görüntüleyebilirsiniz.
  • Gazi Üniversitesi

    Gazi Üniversitesi’nin resmi Android uygulamasını kullanarak öğrenci bilgi sistemine kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Giresun Üniversitesi

    Giresun Üniversitesi öğrencilerinin ihtiyaç duyabilecekleri her şeye uygulama üzerinden ulaşabilirsiniz.