iSyncr

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
115 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

iSyncr ile iTunes kütüphanenizi Android cihazınıza aktarabilirsiniz

iSyncr kullanıcılara Android için iTunes transfer seçeneği sunan bir yazılımdır.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir yazılım olan iSyncr, iTunes transfer işlemini hızlı ve zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirmenizi mümkün kılıyor. Kullandığımız iPod, iPhone ve iPad gibi Apple cihazlar her teknolojik cihaz gibi arızalanabiliyorlar. Bunun yanında eski iOS cihazımızı yeni bir cihazla değiştirmeyi tercih edebiliyoruz. İşte bu tür durumlarda yeni bir Android cihaza geçiş yapmayı tercih edebiliyoruz.

Bir iOS cihazdan Android cihaza geçerken dosyalarımızı yedekleyip transfer etmemiz gerekiyor. Aynı durum iTunes kütüphanemizde yer alan müzikler için geçerli. Fakat standart araçlarla bu iş kolay olmamakta. İşte iSyncr kullanarak bu transfer işlemlerini zahemtsiz hale getirebiliyorsunuz. iSyncr ile iTunes müzikleriniz Android cihazınıza aktarılırken etiketler, albüm kapakları, sanatçı adları ve şarkı adları korunuyor.

iSyncr kuıllanıcılara USB kablosunu kullanarak transfer yapabilme imkanı verdiği gibi kablosuz olarak WiFi üzerinden de transfer gerçekleştirebilme imkanı veriyor. iSyncr kullanabilmeniz için bilgisayarınızda iTunes'un yüklü olması ve Android cihazınıza iSyncr'ın mobil uygulamasını indirmiş olmanız gerekmekte. iTunes indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz: 

iSyncr Android uygulamasını indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

iSyncr

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
133 TOPLAM İNDİRME

iSyncr ile iTunes şarkılarınızı Android cihazınıza kolayca aktarabilirsiniz

iSyncr eğer eski iOS cihazınızdan yeni bir mobil cihaza geçiş yapacaksanız size pratik bir Android için iTunes transfer çözümü sunacak olan bir mobil uygulama.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tablelterinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz iSyncr uygulaması farklı nedenlerden ötürü değiştirdiğiniz iOS cihazınızda dinlediğiniz müzikleri yeni Android cihazınızda da dinleyebilmenizi mümkün kılıyor. Cihaz arızaları, eskiyen donanımlar ve farklı bir kullanım tecrübesi arayışı mevcut iOS cihazınızı değiştirmenizde etken olabilmekte. Android cihazları yeni bir Android cihaz ile değiştirmek kolay bir işlem olsa da, değiştirilecek cihaz bir Apple cihaz olduğunda durumlar değişebiliyor. iPad, iPhone ve iPod'un iTunes'a bağlı olarak çalışması iOS cihazınızda depoladığınız müzik arşivinizin tranferini zor hale getirmekte. İşte iSyncr kullanarak bu zorluğu ortadan kaldırabilirsiniz.

iSyncr temel olarak iTunes müzik arşivinizde yer alan şarkıları isimlerini, albüm adlarını, albüm kapaklarını ve etiketlerini koruyarak yeni Android cihazınıza taşıyor. Bu sayede müzik keyfiniz herhangi bir kayıp yaşamadan Android cihazınıza aktarılıyor. iSyncr ile standart kabloyla transfer yöntemini kullanabileceğiniz gibi uygulamanın kablosuz ağ üzerinden transfer seçeneğini de kullanabilirsiniz. Kablosuz transfer özelliği uygulamayı daha da kullanışlı hale getiriyor.

iSyncr ile iTunes müziklerini Android cihazınıza aktarmak için bilgisayarınıza iSyncr yazılımlarını yüklemeniz gerekiyor. Bu adımdan sonra iOS cihazınızdaki müzikleri bilgisayarınıza aktarabiliyor ve sonrasında Android cihazınıza da aktarabiliyorsunuz. iSyncr'ın Windows ve Mac sürümlerini bu bağlantıları kullanarak indirebilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

iSyncr

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME
1.6 MB DOSYA BOYUTU

iSyncr ile iTunes müziklerinizi Android cihazınıza aktarabilirsiniz

iSyncr eğer kullandığınız iOS cihazı değiştirmeyi düşünüyorsanız oldukça işinize yarayacak bir Android için iTunes transfer çözümü olacaktır.

Mac işletim sistemini kullanan bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir yazılım olan iSyncr ile temel olarak iTunes kütüphanenizde kayıtlı olan şarkıları hızlı ve zahmetsiz bir şekilde Android cihazınıza aktarabiliyorsunuz. Eğer uzun süre bir iPhone telefon, iPad tablet veya iPod müzik çalar kullandıysanız iTunes kütüphanenizde zengin bir şarkı arşivi oluşuyor. iOS cihazınız arızalandığında veya daha gelişmiş özelliklere sahip olan yeni bir mobil cihaza geçiş yapmak istediğinizde ise iTunes'ta yer alan bu zengin müzik arşivinizi yeni cihazınıza transfer etmek sıkıntılı olabiliyor. iSyncr size bu konuda yardımcı olarak oldukça hızlı bir şekilde iTunes müzik arşivinizi yeni Android cihazınıza aktarmanıza imkan veriyor.

iSyncr USB kablonuz aracılığıyla veri transferini desteklediği gibi kablosuz ağınız üzerinden de veri tranferi yapabilmenizi sağlıyor. Bu sayede bilgisayarınıza kablo bağlama derdinden kurtulabiliyorsunuz. Ayrıca kopan, yırtılan, çalışmayan kablolara sahipseniz yazılımın kablosuz transfer özelliğii kurtarabilirsiniz.

iSyncr transfer yaparken şarkıların adları, etiketleri, albüm adları ve albüm kapakları gibi bilgilerini de korumakta. Bu sayade transfer edilen dosyalar derli toplu bir şekilde aktarılabiliyor.

iSyncr'dan faydalanmak için Mac bilgisayarınızda iTunes'un kurulu olması ve Android cihazınıza iSyncr'ın mobil uygulamasını yüklemiş olmanız gerekiyor. iTunes indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz:

iSyncr Android uygulamasını bu bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • iFreeUp

    iFreeUp, bilgisayarınızı kullanarak iPhone ve iPad'lerinizin temizliğini yapabilmenize ve böylelikle iOS cihazlarınızın performansını arttırmanıza yardımcı olan yararlı ve ücretsiz bir yazılım.
  • Apowersoft Phone Manager

    Apowersoft Phone Manager akıllı telefonunuza dosya atmanıza veya telefonunuzdan dosya almanıza yardımcı olan bir programdır
  • AML Free Disk Defrag

    Disk üzerindeki dosya dağınıklığı sonucunda oluşan performans düşüklüğünü ortadan kaldırmanıza yardımcı olan ücretsiz ve alternatif bir disk birleştirme aracı.
  • urDrive

    urDrive, Kingston USB bellekler üzerinde gerçekleştireceğiniz dosya depolama işlemlerini yönetebileceğiniz ücretsiz bir yardımcı programdır.
  • CompactGUI

    CompactGUI, oyun dosyası boyutu küçültme işini kolayca gerçekleştirebilmenize yardımcı olan bir dosya sıkıştırma aracı
  • Tenorshare Partition Manager

    Tenorshare Partition Manager adlı yardımcı program ile dosya sistemini, bölüm etiketlerini ve sürücü harflerini kolayca değiştirebilirsiniz.
  • DAEMON Sync Server

    DAEMON Sync Server pratik bir kablosuz dosya transfer yazılımıdır
  • SnapPea

    SnapPea ile bilgisayarınız üzerinden Android verilerini kolayac kontrol edebilirsiniz.