italki

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Mobil cihazınızda yeni bir dil öğrenmek istiyorsanız italki adlı uygulamadan faydalanabilirsiniz.

Pandemi dönemi ile birlikte insanlar uzaktan çalışma ve uzaktan eğitim gibi seçenekleri değerlendirmeye başladılar. Günümüzdeki pek çok şirket uzaktan çalışmayı kalıcı hale getirirken, online eğitim ve kurs sayıları da arttı. Android ve iOS platformunda ücretsiz olarak yayınlanan italki kullanıcılara online olarak İngilizce ve daha pek çok dil öğrenme fırsatı sunuyor. Anadil seviyesinde öğretmenlerden çevrimiçi olarak eğitim alma olacağı sunan uygulama, hem Android hem de iOS platformunda yayınlandı. Küresel anlamda farklı dil öğrenme ve öğretme uygulaması olarak ifade edilen italki'de kullanıcılar diledikleri dili öğrenebildikleri gibi dilerlerse kendi dillerini de öğreterek para kazanabilirler. 150'den fazla dil seçeceğinin yer aldığı uygulama da suanda 10.000.0000'dan fazla ders yer alıyor.

italki Özellikleri

  • 150'den fazla dil,
  • 10.000.000'dan fazla dil dersi,
  • Dil öğrenme,
  • Dil öğretme ve para kazanma,
  • Binlerce profesyonel öğretmen,
  • Özelleştirilebilir dersler,
  • Sade arayüz,
  • Topluluk ile mesajlaşma,
  • Hem görsel hem yazılı eğitim,

Dilleri ve farklı kültürleri seven insanlara hitap eden italki'de kullanıcılar 150 farklı dilden istediklerini öğrenebilecek, ya da küresel anlamda kendi dillerini öğreten bir eğitmen olarak para kazanabilecekler. Binlerce profesyonel öğretmenin yer aldığı uygulama da kullanıcılar becerilerine göre ve öğrenim hızına göre kişiselleştirebilecek, çeşitli filtrelerden faydalanabilecekler. Kullanıcılar uygulama sayesinde sınavlara çalışabilecek, saatlerce eğitime ulaşarak dil becerilerini geliştirebilecekler. Google Play üzerinde 1 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan dil öğretme programı, küresel anlamda kullanıcılarına dil öğretmeye devam ediyor.
Modern bir arayüze sahip olan uygulama, kullanıcılara uygun öğrenme şekilleri sunuyor. Dileyen kullanıcılar pratik yapmak için topluluk ile de diledikleri zaman diledikleri yer de ücretsiz olarak pratik yapabiliyorlar.

italki İndir

İtalki Hk Limited tarafından geliştirilen dil öğretme programı italki, Android ve iOS platformunda ücretsiz olarak indirilip kullanılabiliyor. 

Doğukan Çağlakpınar

italki

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

italki ile online bir platformda farklı diller öğrenebileceksiniz.

Mobil platform kullanıcılarına hem yeni bir dil öğrenme hem de para kazanma fırsatı veren italki kitlesini hızla artırmaya devam ediyor. Android için Google Play, iOS için de App Store üzerinde lansmana çıkan italki, 150'den fazla dil desteğine sahip. italki ile kullanıcılar 150'den fazla dil arasından seçim yapıp çevrimiçi olarak dil eğitimi alabilir, dilerlerse de kendi anadillerini farklı kültürlere öğretmek için para kazanabilirler. Bünyesinde 10.000.000'dan fazla dil dersi bulunduran uygulama, günümüzde milyonlarca kullanıcıya sahip. Kullanıcılar uygulamanın sade arayüzü üzerinde çevrimiçi olarak dil eğitimleri alırken, bu eğitimleri dilerlerse özelleştirebiliyorlar. Kendine has bir topluluğa da sahip olan uygulama içerisinde, kullanıcılar faklı dil ve kültürlere sahip insanlar ile gerçek zamanlı olarak sohbet edebilecekler.

italki Özellikleri

  • 150'den fazla dil desteği,
  • Çevrimiçi eğitim,
  • Binlerce profesyonel seviyede öğretmen,
  • Özelleştirilebilir eğitim içerikleri,
  • Farklı kültür ve dillere sahip insanlar ile sohbet etme,
  • Görsel ve yazılı eğitimler,

Akıllı telefon ve tabletlerinde yeni bir dil yeni bir kültür öğrenmek isteyenler için geliştirilen italki oldukça basit bir kullanıma sahip. Kullanıcılar uygulamaya kayıt oldukta sonra öğrenmek istedikleri dillerin eğitimlerini görüntülüyor, kendilerine göre eğitim planı özelleştiriyor ve dil öğrenmeye başlayabiliyorlar. Hem görsel hem de yazılı bir şekilde dil öğreten uygulama ders sayısını da gün geçtikçe artırmaya devam ediyor. Uzaktan eğitim sayesinde, kullanıcılara istedikleri yerden istedikleri zaman eğitimlere ulaşma fırsatı veren uygulama, 1 milyondan fazla kez indirildi. 

italki İndir

Uygulamayı Google Play ve App Store üzerinden indirip online olarak dil eğitimleri almaya başlayabilirsiniz. Dünyanın dört bir yanında ilgiyle kullanılan uygulama, milyonlarca kullanıcıya sahip.

Doğukan Çağlakpınar

italki

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Dil öğrenim ve öğretim platformu olan italki kitlesini büyütmeye devam ediyor.

Günümüzde insanlardan artık ikinci bir dile ihtiyaç duymaya başladılar. Ülke içerisindeki gezilerden ziyade farklı ülkeleri ziyaret edebilmek için dil hayati önem taşıyor. Ülkemizde bazı meslek grupları orta derece de İngilizce dil bilgisi isterken, farklı bir ülkeye gitmek gezmek istediğimizde de dil sorunu karşımıza çıkan ilk engellerden bir tanesi oluyor. Hem mobil hem web platformunda pek çok uygulama kullanıcılara yeni bir dil öğretme üzerine kuruldu. Tabii bunlardan bazıları çok popüler konumlara erişirken bazıları ise adını dahi duyuramadı. Son dönemlerde hem mobil hem de web platformunda popülerleşen italki, günümüzde milyonlarca öğrenciye ev sahipliği yapıyor. Birbirinden farklı diller ile alakalı en geniş ve anlaşılabilir dökümanlara sahip olan bu platform, çeşitli video dersleri ile de öğrencilerine farklı bir dil öğretiyor.

italki Özellikleri

  • Farklı dillerde saatlerce eğitim içerikleri,
  • Basit ve anlaşılabilir dökümanlar,
  • Online öğrenim süreci ve takibi,
  • 150'den fazla dil öğrenme fırsatı,
  • Özelleştirilebilir ders yapısı,
  • Dil öğrenme ya da dil öğreterek para kazanma,
  • Mobil ve web'de kullanım,

italki'nin nasıl bir platform olduğundan bahsetmek gerekirse, italki hem öğretmen hem de öğrencileri bir araya getiren bir eğitim platformudur. italki üzerinde dilerseniz farklı dillerde eğitim verebilir, para kazanabilirsiniz. Dilerseniz de italki bünyesinde olan öğretmenlerden online olarak dersler alabilir ve yeni bir dil öğrenmeye başlayabilirsiniz. Tamamen online bir platforma ev sahipliği yapan italki, kullanıcılara 150'den fazla farklı dili öğrenme fırsatı sunuyor. Online videolara da sahip olan platform, kullanıcıların akıcı bir şekilde İngilizce konuşabilmeleri için pek çok işlevsel özellik sunmayı da ihmal etmiyor. Dileyen kullanıcılar dersleri özelleştirebilir, der dökümanlarına 7 gün 24 saat ulaşabilir ve online sınavlar ile bilgilerini tazelebilirler.

Kullanıcılara farklı kültürleri de tanıma fırsatı verecek olan platform, alanında kendini ispatlamış profesyonel eğitmenleri de bünyesinde bulunduruyor. Dilerseniz kendi anadilinizi de bu platformda tanıtabilir, özel dersler vererek para kazanabilirsiniz.

italki İndir

italki'yi bilgisayarlarda kullanmak istiyorsanız resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Eğer mobil platformda kullanmak istiyorsanız Google Play ve App Store üzerinden de uygulamayı ücretsiz olarak indirebilir, dilediğiniz an dilediğini yer de eğitim içeriklerine ulaşabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • KTÜ Mobil

    KTÜ Mobil uygulamasında ders programı, sınav notları ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz.
  • Koç Üniversitesi Mobil

    Duyurular, ders programı, kampüs haritası ve çok daha fazlasını Koç Üniversitesi Mobil uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Ramazan Yetgin İle Sen Bilirsin Düello

    Ramazan Yetgin İle Sen Bilirsin Düello Uygulaması (Android İndir): KPSS'ye hazırlananlar için soru bankası
  • Öğretmen Kitaplığı

    Öğretmen Kitaplığı uygulaması ile dilediğiniz kitapların e-kitap versiyonuna ulaşabiliyorsunuz.
  • Okuvaryum

    Çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için Okuvaryum uygulamasını kullanabilirsiniz.