iTranslate

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
329 TOPLAM İNDİRME
5.1 MB DOSYA BOYUTU

iTranslate, akıllı telefon ve tabletlerle uyumlu popüler ve ücretsiz çeviri uygulamasıdır.

iTranslate, dünya genelinde en çok kullanılan çeviri uygulamasıdır. Ses ile çeviri desteği de sunan uygulama, kelime ve cümleleri istediğiniz bir dile başarılı bir şekilde çevirebilmektedir.

Windows, MAC ve mobil platformlarda kullanılabilen popüler çeviri uygulaması iTranslate, 50’den fazla dilde destek vermektedir. Paragraf, cümle veya kelime çevirisi yapabilirsiniz. Anlamını öğrenmek istediğiniz kelimeyi yazarak çevirebileceğiniz gibi, sadece sesinizi kullanarak ta daha hızlı bir şekilde çeviri yapabilirsiniz. Çevirdiğiniz metinleri e-posta olarak gönderebilir veya Twitter’da paylaşabilirsiniz.

Büyük ekranlı Android tabletlerde de sorunsuz bir şekilde kullanılabilen uygulamanın desteklediği diller arasında; Afrikanca, Arnavutça, Arapça, Belarusça, Bulgarca, Çekçe, Basitleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince, Hırvatça, Çekçe, Danca, Hollandaca, İngilizce, Estonca, Fince, Fransızca, Galiçyaca, Almanca, Yunanca, İbranice, Hintçe, Macarca, İzlandaca, Endonezce, İtalyanca, İrlandaca, Japonca, Korece, Letonca, Litvanca, Makedonca, Malayca, Maltaca, Norveççe, Farsça, Lehçe, Portekizce, Rumence, Rusça, Sırpça, Slovakça, Slovence, İspanyolca, Svahili, İsveççe, Filipince, Tayca, Türkçe, Ukraynaca, Vietnamca, Galce, Yidişçe bulunuyor.

Erkan Calp

iTranslate

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

iTranslate, çevrimiçi kullanılabilen gelişmiş özelliklere sahip bir çeviri uygulamasıdır.

iPhone ve iPad kullanıcıları arasında oldukça popüler olan çeviri uygulaması iTranslate’in Windows Phone platformu için hazırlanmış sürümüdür. Ödüllü çeviri uygulaması tamamen ücretsiz ve kolay kullanımlıdır. İster bir kelimeyi, ister bir girişi isterseniz de bir cümleyi anında çevirebilirsiniz.

Aralarında Türkçe’nin de bulunduğu 80’e yakın dili destekleyen popüler çeviri uygulaması iTranslate, sunduğu ek özellikler ile benzer uygulamalardan oldukça farklıdır. Farklı birçok lehçe arasında seçim yapma, metin önerileri, her dil için sözlük seçeneği, çevirileri kaydetme ve paylaşma, son yapılan çevirilere erişme ve daha onlarca özelliğin toplandığı çeviri uygulaması oldukça sade tasarlanmış arayüze sahiptir ve kullanması kolay ve hızlıdır.

App Store’daki en yüksek puanlı çeviri uygulamalarından biri olan iTranslate’in 4 milyondan fazla aktif kullanıcısı bulunmaktadır. Kullanıcıların dil sorununu çözmeye yönelik hazırlanan ödüllü çeviri aracını Windows Phone 8 ve üzeri yüklü akıllı telefon ve tabletinize ücretsiz olarak yükleyebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Telefon Zamanlayıcısı

    Telefon Zamanlayıcısı ile Android cihazlarınızdaki birçok işlevi otomatikleştirebilirsiniz.
  • wLog APK

    wLog APK ile Android kullanıcıları seçtikleri kişilerin günlük etkinliklerini ayrıntılı olarak görebilirler.
  • Pushbullet

    Pushbullet, bilgisayar başında iş yaparken yada oyun oynarken telefonunuza gelen aramaları kaçırmamak yada mesajları okumak için kullanabileceğiniz yararlı bir uygulamadır.
  • Bulutt Depo

    BuluTT Depo, Türk Telekom'un sunduğu bulut depolama hizmetidir.
  • Tasker

    Tasker ile Android cihazınızın belli görevleri otomatik olarak yapmasını sağlayabilirsiniz
  • uTorrent Remote

    uTorrent Remote ile bilgisayarınızdaki torrent dosyalarını mobil cihazınızdan yönetebilirsiniz.
  • Hesap Makinesi+

    Hesap Makinesi+, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir hesap makinesi uygulamasıdır.
  • Hub Keyboard

    Hub Keyboard, işlerinizi hızlandıracak yeni ve güçlü bir Android klavye uygulaması.