İTÜ Mobil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

İTÜ Mobil uygulamasıyla güncel haberleri ve duyuruları takip edebileceğiniz gibi not ve sınav bilgilerinize de ulaşabilirsiniz.

İTÜ Mobil uygulamasını kullanarak Android cihazlarınız üzerinden üniversitenizdeki güncel haber ve duyuruları takip edebilir, notlarınızı görüntüleyebilirsiniz.

İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencileri için geliştirilen İTÜ Mobil uygulaması, öğrencilerin işine yarayabilecek birçok özellik sunuyor. Güncel duyurular ve haberleri akıllı telefonlarınızdan takip edebileceğiniz İTÜ Mobil uygulamasında, profilinizi oluşturarak bilgilerinizi düzenleyebilirsiniz. Yemekhane menüsünü sizlere sunan İTÜ Mobil uygulamasında, kampüste yemek yiyebileceğiniz mekanları da kolayca bulabiliyorsunuz.

Üniversite yerleşkesinde gideceğiniz yerleri rahatça bulabilmeniz için İTÜ Harita özelliği de sunan İTÜ Mobil uygulamasında, kütüphane kaynaklarını araştırabiliyor ve Acil Yardım bölümüyle de önemli durumları anında bildirebiliyorsunuz. Sınav takvimi, derslik bilgisi ve vize notlarınızı da görüntüleyebilmenize olanak sağlayan İTÜ Mobil uygulamasını ücretsiz olarak indirebilir, üniversitede ihtiyaç duyduğunuz her şeye anında erişebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

İTÜ Mobil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

İTÜ Mobil uygulaması ile üniversitenizdeki tüm haberleri takip edebileceğiniz gibi notlarınızı ve sınav tarihlerinizi de görebilirsiniz.

İTÜ Mobil uygulaması iOS cihazlarınızdan İstanbul Teknik Üniversitesi’ndeki güncel duyuru, haber ve etkinliklerden haberdar olmanızı sağlıyor.

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin resmi mobil uygulaması olarak yayınlanan İTÜ Mobil, öğrencilerin hayatını kolaylaştıracak birçok faydalı özellik sunuyor. Üniversitedeki güncel haberler, duyurular ve etkinliklerden anında haberdar olabileceğiniz uygulamada, kampüs yerleşimini bilmeyenler için İTÜ Harita özelliği de sunuluyor. Yemekhanedeki haftalık yemek listesini de görebilmenize olanak sağlayan uygulamada, acil durumları da anında yetkililere bildirebiliyorsunuz.

Sınav takvimi, vize ve final notları, derslik bilgisi gibi merak ettiğiniz kişisel bilgilerinize de erişebileceğiniz İTÜ Mobil uygulamasının bir başka faydalı özelliği de, kampüs içinde yemek yiyebileceğiniz yerleri görebilmeniz diyebilirim. Kütüphane olanaklarından yararlanmak isteyenler için de bir bölüm sunan İTÜ Mobil uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Benim Hocam Mobil

    Benim Hocam Mobil uygulaması, sınavlara hazırlanmanızda sizlere yardımcı olabilecek içerikler sunuyor.
  • YKS Mobil Dershane

    YKS Mobil Dershane uygulamasıyla hem üniversiteye hazırlıkta hem de okuldaki derslerinizde başarı sağlayabilirsiniz.
  • İÜ-Cerrahpaşa Mobil

    İÜ-Cerrahpaşa Mobil uygulamasında haberler, duyurular ve not bilgilerinize ulaşabilirsiniz.
  • Öğretmen Kitaplığı

    Öğretmen Kitaplığı uygulaması ile dilediğiniz kitapların e-kitap versiyonuna ulaşabiliyorsunuz.
  • DW Learn German

    DW Learn German uygulaması ile akıllı telefonlarınızdan Almanca öğrenebilmeniz mümkün.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Ramazan Yetgin İle Sen Bilirsin Düello

    Ramazan Yetgin İle Sen Bilirsin Düello Uygulaması (Android İndir): KPSS'ye hazırlananlar için soru bankası
  • LearnMatch

    LearnMatch uygulaması ile mobil cihazlarınızdan yabancı dil öğrenmeye başlayabilirsiniz.