ivi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
129 TOPLAM İNDİRME

Kullanışlı bir film izleme uygulaması

ivi, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir video izleme uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Popüler video ve film izleme uygulamalarına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir uygulama olan ivi, tercihlerinize göre kişişelleşebilen bir platformdur. İzlemek istediğiniz tüm filmleri bulabileceğiniz uygulamada kolay bir kullanım yer alıyor. Film izlemeyi sevenlerin beğenerek kullanabileceği bir uygulama olarak nitelendirebileceğim ivi, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir uygulama. Hollywood başyapıtlarından Disney filmlerine, Universal'den Marvel filmlerine kadar pek çok farklı yayıncının popüler filmlerini izlemek için kullanabileceğiniz ivi uygulaması basit kullanımıyla da dikkat çekiyor.

ivi uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Murat İşçi

ivi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
115 MB DOSYA BOYUTU

Kullanışlı bir film izleme uygulaması

ivi, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir video izleme uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Film izlemek isteyenlerin kullanabileceği alternatif bir mobil video izleme uygulaması olan ivi, popüler filmleri takip edip zevkli zaman geçirebileceğiniz bir uygulamadır. Youtube ve Netflix gibi platformlara alternatif olarak kullanabileceğinizi düşündüğüm uygulama mutlaka telefonlarınızda bulunması gereken bir uygulama. Kolay kullanımı ve hoş arayüzüyle de ön plana çıkan ivi, işlevsel özellikleriyle de film izleme deneyiminizi geliştiriyor. Hollywood başyapıtlarından Disney filmlerine, Universal'den Marvel filmlerine kadar pek çok farklı yayıncının popüler filmlerini izlemek için kullanabileceğiniz ivi uygulaması basit kullanımıyla da dikkat çekiyor. Film izlemeyi seviyorsanız denemeniz gereken bir uygulama diyebilirim.

ivi uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Crazy Helium Video Booth

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.
  • Elidor

    Elidor, firmanın Android kullanıcıları için geliştirmiş olduğu eğlence amaçlı bir oyun ve uygulama.
  • Karikatür Cenneti

    Karikatür Cenneti eğlence dolu bir Android uygulamasıdır
  • Talking Ginger

    Talking Ginger, konuşan kedi temasının işlediği yeni bir eğlence uygulaması.