iVideo Free Music Downloader

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14,905 TOPLAM İNDİRME

iVideo Free Music Downloader, iPhone, iPod Touch ve iPad için ücretsiz müzik indirme uygulamasıdır.

iVideo Free Music Downloader, iPhone, iPod Touch ve iPad için ücretsiz müzik indirme uygulamasıdır.

Bu uygulamayı iOS cihazınıza kurup açtığınızda karşınıza hemen bir tarayıcı gelecek. Burada istediğiniz dosyayı hemen indirip izleyebilirsiniz. Dosyayı indirmek için dosyanın üzerine basılı tutmanız yeterlidir. İsterseniz bu tarayıcıda indirmek istediğiniz dosyayı da arama çubuğuna yazarak arayabilirsiniz. Tarayıcının kullanımı kolaydır ve yüklemeler hızlıdır.

Dosyaları indirdikten sonra internet bağlantınız olmadığında açıp izleyebilir ya da dinleyebilirsiniz. Uygulamanın bir özelliği de birden çok HD dosyayı arka planda aynı anda indirebilmesidir. İndirme işlemi için durdurma, iptal etme, duraklatma ve sürdürme butonları da mevcuttur. Videoları Facebook ya da Twitter sosyal ağlarında paylaşmanız da mümkündür.

iVideo Downloader, indirilen dosyaların adını değiştirebilir, bunları silebilir ya da ses dosyasına dönüştürebilir. Bir parola belirleyerek uygulamanıza erişimi engelleyebilirsiniz.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Music Downloader

    Free Music Downloader ile Soundcloud üzerinden dilediğiniz parçaları zahmetsizce indirebilirsiniz.
  • Ultra Free Music Downloader

    Ultra Free Music Downloader, yasal olarak müzik arayabileceğiniz, indirebileceğiniz ve dinleyebileceğiniz hepsi içinde iOS uygulamasıdır.
  • Free Music Download Plus Plus Pro

    Free Music Download Plus Plus Pro, müzik, fotoğraf, video ve diğer dosyaları kolay, hızlı ve ücretsiz olarak indirmenize izin veren bir uygulamadır.
  • Video Downloader & Player

    Video Downloader & Player iPhone ve iPad'leriniz üzerinde video izlemek, indirmek ve koleksiyon oluşturmak istiyorsanız kullanmanız gerekne profesyonel bir iOS uygulamasıdır.
  • Video Downloader

    Video Downloader, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde video izlemek, indirmek ve koleksiyon oluşturmak için etkili çalışan bir uygulama arıyorsanız indirmeniz gereken iOS uygulamasıdır.
  • MatchCut Music Video Editor

    MatchCut Music Video Editor uygulaması ile ücretsiz olarak iPhone ve iPad cihazlarınızda müzik klipleri çekebilirsiniz.
  • Lock Photo&Video Safe Free

    Lock Photo & Video Safe Free, iOS kullanıcılarının dosyalarını ve alt dosyalarını kilitleyerek kişisel fotoğraf ve videolarını koruma altına alabileceği kullanışlı ve ücretsiz bir iOs uygulamasıdır.
  • Crop for Free

    Crop for Free uygulaması sayesinde iPhone ve iPad'lerinizde en kolay yoldan fotoğraf kırpma işlemlerini yapabilirsiniz.