İzmir Doğal Yaşam Parkı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.

İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulamasıyla Android cihazlarınızdan Doğal Yaşam Parkı için rehberlik hizmeti alabilirsiniz.

İzmir Sasalı’da bulunan Doğal Yaşam Parkı, doğayı ve hayvanları sevenler için oldukça keyifli bir ortam diyebilirim. Doğayla iç içe gezebileceğiniz parkta, her cinsten hayvanları da ziyaret edebiliyorsunuz. İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması da bu alanda gezerken sizlere rehberlik etmesi amacıyla geliştirilmiş. Genel bilgilerin yanında park kurallarını da inceleyebileceğiniz uygulamada, Doğal Yaşam Parkı’nda bulunan hayvanları da inceleyebiliyorsunuz.

Parkı keşfedebilmeniz için dilediğiniz noktalara navigasyon özelliği de sunan İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulamasında, güncel duyurular ve haberleri de takip edebilirsiniz. Mevsimlere göre açılış ve kapanış saatlerini inceleyebileceğiniz, giriş ücretlerini görebileceğiniz İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

İzmir Doğal Yaşam Parkı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
139.7 MB DOSYA BOYUTU

İzmir Doğal Yaşam Parkı'nda gezerken size rehberlik eden ve faydalı bilgiler veren oldukça iyi düşünülmüş bir uygulamadır.

İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması ile iOS cihazlarınızdan Doğal Yaşam Parkı’nda dilediğiniz yere rahatlıkla gidebilirsiniz.

İzmir’in en gözde yerlerinden biri olan Doğal Yaşam Parkı, doğal ortamının yanı sıra bünyesindeki yüzlerce çeşit hayvan ile 7’den 70’e herkesin ilgisini çekiyor. Sasalı’da bulunan Doğal Yaşam Parkı’na gitmeyi düşünüyorsanız, İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulamasından yardım alarak dilediğiniz noktalara kolaylıkla navigasyon hizmeti alabiliyorsunuz.

Park bilgileri, kurallar, açılış ve kapanış saatleri gibi bilgilerin yanında güncel duyurular ve haberleri de sizlere sunan İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulamasında, parkta bulunan hayvanları da görebilmeniz mümkün hale getirilmiş. Eğer siz de Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret etmek istiyorsanız, İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İzmir Eczacı Odası Nöbetçi Eczane

    İzmir Eczacı Odası Nöbetçi Eczane sayesinde çevremizdeki nöbetçi eczaneleri mobil cihazımızdan bulabiliyoruz.
  • İzmir Ulaşım Rehberi

    İzmir şehrinde ulaşım için kullanılan otobüs, metro, vapur, izban saatlerini görüntüleyebileceğiniz ve en yakın durağı bulabileceğiniz kullanışlı bir mobil uygulama.
  • Acil İzmir

    İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Acil İzmir Mobil Uygulaması, depremde iletişimi kolaylaştıracak.
  • İzmir Mobil Kent Rehberi

    İzmir Mobil Kent Rehberi, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi mobil uygulamadır.
  • İzmir Gelişmiş Ulaşım Sistemi

    İzmir Gelişmiş Ulaşım Sistemi, İzmir'li kullanıcıların ve İzmir'e iş veya tatil amaçlı gelen kullanıcıların şehir içi ulaşımlarını rahat rahat yapabilmelerini sağlayan oldukça kullanışlı ve yararlı bir Android uygulamasıdır.
  • İBB Yol Gösteren

    İBB Yol Gösteren uygulaması ile gitmek istediğiniz noktalara en uygun rotayı tercih edebilirsiniz.
  • İzmir Büyükşehir Belediyesi

    İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Android cihaz kullanıcıları için hazırladığı resmi uygulamadır.
  • iZUM

    İZUM uygulaması akıllı kent İzmir'in trafiğine dair her şeyi sizlere detaylı bir şekilde sunuyor.