İzmir Eczacı Odası Nöbetçi Eczane

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

İzmir Eczacı Odası Nöbetçi Eczane sayesinde çevremizdeki nöbetçi eczaneleri mobil cihazımızdan bulabiliyoruz.

İzmir Eczacı Odası Nöbetçi Eczane, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde kullanabileceğimiz pratik ve işlevsel bir nöbetçi eczane bulma uygulaması.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu uygulama sayesinde İzmir bölgesindeki tüm nöbetçi eczanelere zahmetsizce erişim sağlayabilir ve nerede olduklarına göz atabilirsiniz.

Uygulama üzerinden eczane bulma iki farklı yoldan gerçekleşiyor. Birincisi konumumuza en yakın olan eczaneler üzerinden ikincisi ise kendi belirleyeceğimiz konumda bulunan eczaneler üzerinden. Bulunan tüm eczaneler harita üzerinde detaylı konum bilgileri ile gösteriliyor.

Adres tarifi alma ve hatta telefonla arama işlemlerini sadece eczanelerin üzerine tıklayarak gerçekleştirebiliyoruz. Kullanıcı adı ve şifre girerek daha detaylı bilgilere ve duyurulara erişim ağlamak mümkün.

Kullanım olarak herhangi bir probleme yol açmayan İzmir Eczacı Odası Nöbetçi Eczane, acil durumlarda kullanabileceğimiz faydalı bir seçenek.

Emircan Erdoğan

İzmir Eczacı Odası Nöbetçi Eczane

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

İzmir Eczacı Odası Nöbetçi Eczane uygulamasını kullanarak çevremizdeki nöbetçi eczaneleri cihazımızdan görebiliyoruz.

İzmir Eczacı Odası Nöbetçi Eczane, İzmir'de ikamet eden iPhone ve iPad cihaz sahiplerinin hizmetine ücretsiz olarak sunulan bir eczane bulma uygulaması olarak tanımlanabilir.

Kapsamlı bir içerik ve özellik yelpazesine sahip olan bu uygulama sayesinde çevremizdeki tüm nöbetçi eczaneleri zahmetsizce harita üzerinde görüntüleyebiliyor ve adres bilgilerine ulaşabiliyoruz.

Uygulamanın kullanımı son derece pratik. Bulunduğumuz konumu otomatik olarak belirleyerek çevremizde bulunan tüm nöbetçi eczaneleri harita üzerinde gösteriyor. Dilersek arama kriterlerimizi bölgeye göre de değiştirebiliyoruz. Bu sayede, örneğin ileri bir zamanda seyahat edeceğimiz bölgedeki eczanelerin konumlarına erişim sağlamış oluyoruz.

Uygulama üzerinde bulmuş olduğumuz eczanelerin yol tariflerine ulaşabildiğimiz gibi üzerlerine tek bir tıklama yaparak sesli arama da gerçekleştirebiliyoruz. Tüm bilgilerin İzmir Eczacı Odası tarafından sağlandığını da belirtmeden geçmeyelim

İhtiyacınız olan durumlarda başvurabileceğiniz pratik ve kapsamlı bir eczane bulma uygulamasına ihtiyacınız varsa, İzmir Eczacı Odası Nöbetçi Eczane'ye göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nöbetçi Eczane APK

    Nöbetçi Eczane uygulamasını kullanarak size en yakın nöbetçi eczanelerin bilgilerine ulaşabilirsiniz.
  • İstanbul Şehir Haritası

    İstanbul Şehir Haritası, nöbetçi eczane, toplu taşıma, yol tarifi, durak haritaları içeren Android uygulaması.
  • Nöbetçi Eczane

    Bulunduğunuz bölgedeki nöbetçi eczaneleri görmek için Nöbetçi Eczane uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Nobetci Eczane Bul

    Nöbetçi Eczane Bul uygulaması ile Android mobil cihazlarınızdan kolayca açık olan eczaneleri bulabiliyorsunuz.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • İzmir Ulaşım Rehberi

    İzmir şehrinde ulaşım için kullanılan otobüs, metro, vapur, izban saatlerini görüntüleyebileceğiniz ve en yakın durağı bulabileceğiniz kullanışlı bir mobil uygulama.
  • Nöbetçi Eczaneler

    Nöbetçi Eczaneler uygulamasıyla en yakınınızdaki nöbetçi eczanelere kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Eczane

    Eczane, Android için hazırlanmış olan bir Türkçe açık eczane uygulamasıdır.