İzmir Gourmet Guide

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

İzmir Gourmet Guide, İzmir'in tek yeme-içme ve eğlence rehberi uygulaması.

İzmir Gourmet Guide, adından da tahmin edeceğiniz üzere İzmir’in yeme – içme ve eğlence mekanlarını tanıtan bir iOS uygulaması. İzmir’in gözde restoranları, bar ve kafeleri, fast food mekanları, pastaneleri, gece kulüpleri, kahve mekanları hakkında bilgi vermekle kalmayıp menülerini karşınıza seren ve daha önce baktığınız mekana gitmiş kişilerin yorumlarını gösteren uygulamanın eksiksiz bir rehber uygulama olduğunu söyleyebilirim.

Sadece iOS platformunda karşımıza çıkan İzmir’in ilk ve tek yeme-içme ve eğlence rehberi uygulaması olarka öne çıkan İzmir Gourmet Guide’da sadece mekanları göstermekle kalmıyor, damak tadınıza ve yaşantınıza en uygun mekanı bulmanıza yardımcı oluyor. Örneğin; deniz kenarında canlı müzik eşliğinde bir akşam yemeği için en uygun mekanı filtreleme özelliği sayesinde rahatlıkla bulabiliyorsunuz. Öte yandan evinizde farklı tatlar denemeyi seviyorsanız hem dünya mutfağından menüler hem de İzmir’in simgesel lezzetlerini içeren videolara da ulaşabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gourmet Ranch

    Gourmet Ranch, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz eğlenceli bir çiftlik işletme oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Acil İzmir

    Acil İzmir mobil uygulaması, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait depremde iletişimi kolaylaştıracak hayati bir uygulama.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı'nda gezerken size rehberlik eden ve faydalı bilgiler veren oldukça iyi düşünülmüş bir uygulamadır.
  • Gourmet Legend

    Aksiyon dolu bir mobil oyun
  • EnTaksi İzmir

    EnTaksi İzmir: En Taksi İzmir mobil uygulaması ile telefondan taksi çağırmak çok kolay ve güvenli!
  • İzmir Büyükşehir Belediyesi

    İzmir Büyükşehir Belediyesi için geliştirilmiş olan iOS uygulaması ile İzmir için belediye duyurularına, ulaşım seferlerine ve nöbetçi eczanelere ulaşabilirsiniz.
  • İzmir Gelişmiş Ulaşım Sistemi

    İzmir Gelişmiş Ulaşım Sistemi, toplu ulaşımı tercih edenlerin hayatını kolaylaştıran bir mobil uygulamadır.
  • iZUM

    İZUM uygulamasıyla İzmir’deki trafik durumu, boş otoparklar, kazalar ve yol çalışmaları, açık eczaneler ve hava durumu bilgilerine ulaşabilirsiniz.