James Bond: World of Espionage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME

James Bond: World of Espionage mobil cihazlarınızda oynayabileleğiniz bir strateji oyunudur

James Bond: World of Espionage sinema tarihinin en ünlü kahramanlarından olan gizli ajan 007 James Bond'un maceralarını mobil cihazlarınıza taşıyan bir strateji oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan James Bond: World of Espionage'da oyunculara kendi istihbarat teşkilatlarını kontrol etme imkanı veriliyor. Oyunda temel amacımız ise azılı suçluları ortadan kaldırmak. Bu iş için James Bond'un yanında diğer gizli ajanları özel görevlere gönderiyoruz. Bu görevlerde James Bond filmleriyle özleşmiş silahları, teknolojik araçları ve arabaları kullanabiliyoruz.

James Bond: World of Espionage strateji ve RPG oyunlarının bir karışımı olarak düşünülebilir. Oyunda görevleri tamamladıkça istihbarat teşkilatımızdaki gizli ajanları geliştirebiliyor, yeni silahların, teknolojik araçların ve arabaların kilidini açabiliyoruz. Oyunu tek başınıza oynayabileceğiniz gibi diğer oyunculara karşı da oynayabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

James Bond: World of Espionage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

James Bond: World of Espionage mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

James Bond: World of Espionage oyunculara gizli ajanlardan oluşan bir ekip kurarak suçlulara karşı savaşma imkanı veren bir mobil strateji oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan James Bond: World of Espionage'da sinema tarihinin en ünlü ajanlarından olan 007 James Bond ve meslektaşlarının hikayelerine tanık oluyoruz. Oyunda temel olarak kendi istihbarat teşkilatımıza sahibiz. Bu teşkilat içerisindeki farklı ajanları farklı görevlere göndererek dünya üzerinde suç ile savaşıyoruz.

James Bond: World of Espionage'da James Bond filmlerinden tanıyacağınız özel silahlara, teknolojik icatlara ve arabalar, tekneler gibi araçlara erişebiliyor ve görevlerde kullanabiliyorsunuz. Oyunda görevleri tamamladıkça ajanlarınızın yeteneklerini geliştirebiliyorsunuz ve yeni silah, ulaşım aracı ve teknolojik araçların kilidini açabiliyorsunuz. Oyunu senaryo modunda oynayabileceğiniz gibi çok oyunculu olarak oynayabiliyor ve diğer oyunculara karşı savaşabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World of Water APK

    Su altı dünyasına giriş yaptığınız World of Water APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz strateji oyunları arasında yer alıyor.
  • World of Conquerors

    World of Conquerors, Android telefon ve tablet sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği başarılı ve eğlenceli bir Android online strateji oyunu.
  • World of Warships Blitz

    World of Warships Blitz, Wargaming'in ödüllü PC gemi savaşları oyununun mobil sürümü.
  • Conflict of Nations: World War 3 APK

    Conflict of Nations: World War 3 APK, stratejik bir savaş oyunudur. Stratejilerin kullanıldığı oyun da çevrim içi savaşlar yapabilirsiniz.
  • World of Witchcraft

    Gerçek zamanlı olarak savaşlara katılacağız.
  • World of Empires

    Kendi imparatorluğunuzu kurarak yeni bir medeniyetin temellerini atacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Age of World Wars

    Onlarca askeri birliği yöneterek stratejik savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • CATAN - World Explorers

    CATAN - World Explorers Android İndir: Niantic'in yeni Pokemon GO gibi konum bazlı strateji oyunu