JBM USB Virus Cleaner

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,750 TOPLAM İNDİRME
0.87 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınıza USB flaş disklerden bulaşabilecek olan Autorun virüslerine karşı kullanabileceğiniz ücretsiz bir güvenlik programı.

JBM USB Virus Cleaner programı, kullanıcıların sık sık sorun yaşadıkları USB disklerden virüs bulaşması konusuna bir çözüm olarak hazırlanmış flaş disk virüs temizleme araçlarından bir tanesi. Özellikle sürekli olarak başka bilgisayarlara takılan USB disklerin virüs bulaştırma hızları çok daha fazla ve dikkat çekmeyecek şekilde olduğu için bilgisayarlarımızı bu tip zararlı uygulamalara karşı korumak gerekebiliyor.

Program, tarama algoritmaları sayesinde USB diskte yer alan dosya ve dökümanların herhangi bir malwaredan etkilenmediğini kotnrol ediyor. Eğer diskiniz herhangi bir Autorun virüsü tarafından ele geçirildiyse bunu otomatik olarak belirliyor ve virüsü ortadan kaldırabiliyor.

Ancak kullanıcıların dikkat etmeleri gereken nokta programın sadece USB diskler için hazırlanmış olması ve internetten gelebilecek virüs tehditlerine karşı bir güvenlik mekanizması barındırmaması. Dolayısıyla tüm sisteminizi tüm tehditlerden korumak istiyorsanız işinizi görmeyecektir. JBM USB Virus Cleaner, siz bilgisayarınızın USB portuna bir disk takana kadar sessiz bir şekilde bekliyor ve disk takıldığı anda hemen tarama yaparak tehditlerin bilgisayarınıza geçişine engel oluyor.

Ayrıca, daha önceden flaş disklerden sisteminize bulaşmış olabilecek tehditleri farkedebilmek için bilgisayarınızın açılışında başlatılan program ve hizmetleri de size gösterebiliyor. Böylece şüpheli olan sistem işlemlerini hemen ortadan kaldırabiliyor ve sisteminizi temizleyebiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • avast! Virus Cleaner

    avast! Virus Cleaner, temizlemekte zorlandığınız bazı solucanlar için özel olarak tasarlanan ücretsiz bir virüs temizleme aracı.
  • ESET Dorkbot Cleaner

    ESET Dorkbot Cleaner, virüs dendiğinde akla ilk gelen firmalardan bir tanesi olan ESET'in Dorkbot isimli botneti temizlemek için çıkardığı özel ve küçük bir yazılım.
  • Multi Virus Cleaner

    Bilgisayarınıza bulaşmış zararlı yazılımlara ve virüslere karşı bilgisayarınızı temizlemenize yarayacak ücretsiz bir temizleme yazılımı.
  • Autorun Shortcut USB Virus Remover

    Autorun Shortcut USB Virus Remover ile USB belleklerinizdeki virüsleri temizleyebilirsiniz
  • USB Virus Remover

    USB Virus Remover ile harici belleklerinizdeki virüslerden kurtulabilirsiniz
  • Autorun, .lnk,shortcut,etc usb virus remover

    Autorun, .lnk,shortcut,etc usb virus remover ile
  • USB Virus Scan

    USB Virus Scan ile bilgisayarınızı harici bellekler yoluyla bulaşan tehditlere karşı koruyabilirsiniz
  • Thriller Virus Remover

    Ufak boyutuyla dikkat çeken bu virüs silme programı, USB belleklerdeki rahatsız edici kısayolları ve zararlı yazılımları yok ediyor.