JellyKing: Rule The World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz ilerlemeli beceri oyunudur.

JellyKing: Rule The World, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur. Adına aldanmayın, çünkü her ne kadar dünyayı ele geçirmekten bahsediyor olsa da oyun gayet masum ve şiddet içermiyor.

Eskiden atarilerimizde oynadığımız tarzda oyunlara benzeyen JellyKing oyununda amacınız jölemsi bir yaratıkla bölümleri tamamlamak. Bunun için de ekrandaki altınları toplamanız gerekiyor. Sağa ve sola hareket etmek içinse parmağınızı sağa veya sola dokundurmalısınız. Siz parmağınızı ne tarafa dokundurursanız Jöle zıplayarak o tarafa doğru ilerliyor.

Ekrandaki bütün altınları topladığınızda bir sonraki bölüme geçebiliyorsunuz. Bölümler ilerledikçe zorlaşıyor fakat bununla birlikte size yardımcı olacak elementler çıkıyor.

Örneğin yukarıdaki altınları alabilmek için yükseğe zıplamanızı sağlayan çiçekler oluyor. Bununla birlikte ilerledikçe, sizi zorlayacak olan dikenli teller ve balkabakları gibi başka elementler de ortaya çıkıyor.

Oyunu ilk açtığınızda ekranda çıkan rehber ile zaten nasıl oynanacağını görüyorsunuz. Eğlenceli bir hikayeye sahip olan oyunda, jöle sürekli sizinle konuşuyor ve bu da oyunu daha komik ve zevkli kılıyor.

Siz de Android cihazlarınızda oynamak için eğlenceli retro tarzda bir oyun arıyorsanız, JellyKing'i indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

JellyKing: Rule The World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
21.2 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz beceri oyunudur.

Retro tarz, eskiden atarilerimizde oynadığımız Mario gibi oyunları seviyorsanız ve oynamayı özlediyseniz, JellyKing: Rule The World oyununu beğenebilirsiniz. Eğlenceli hikayesi ve akıcı tarzıyla boş vakitlerinizde sizi eğlendirecek bir oyun.

iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz komik, eğlenceli ve bağımlılık yapıcı bu oyunda, adının çağrıştırdıklarının aksine, sevimli bir jölemsi yaratıkla bölümleri bitirmeye çalışıyorsunuz.

Bunun içinse yapmanız gereken ekranda çıkan bütün altınları toplamak. Jöle size oyunu nasıl oynayacağınıza dair ipuçları veriyor ve oyuna başlıyorsunuz. Sağa dokunduğunuzda zıplayarak sağa, sola dokunduğunuzda ise zıplayarak sola gidiyor.

Böylece bütün altınları toplayarak bölümü geçmeniz gerekiyor. Tabi ilerledikçe ve bölüm atladıkça oyun zorlaşıyor. Sizi engellemeye çalışan balkabağı ve dikenler gibi elementler ortaya çıkıyor. Fakat bunun yanında size yardımcı olacak çiçekler gibi elementler de dahil oluyor.

Eğer siz de komik ve eğlenceli bir oyun arayışındaysanız, JellyKing'i indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dictator - Rule the World

    Keyifli vakit geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • Around The World

    Around The World, ufak dokunuşlarla kuşun uçmasını sağlamaya çalıştığınız yeni Ketchapp oyunu.
  • Rule the Kingdom

    Rule the Kingdom, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve kendi krallığınızı kurup yöneteceğiniz fantastik bir rol yapma oyunudur.
  • Idling to Rule the Gods

    Evrendeki en güçlü savaşçılara karşı mücadele edeceğiniz sürükleyici bir oyundur.
  • WORLD PIECE

    WORLD PIECE mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Bounder's World

    Bounder's World beceri ve reflekse dayalı yapısıyla öne çıkan eğlenceli bir oyun.
  • World of Ball

    World of Ball, toptan çıkan yuvarlak nesneleri yönlendirmenizi ve yıldızları toplamanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • Lep's World 2

    Android Lep's World 2 ile çocukluğunuza yolculuk yapmaya ne dersiniz? Zıplayın tuğlaları parçalayın veya kaplumbağaları ezin karar sizin.