Jet Ball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Jet Ball ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir tuğla kırma oyunudur

Jet Ball kısa süre içerisinde bağımlılık yapabilen oldukça eğlenceli bir mobil tuğla kırma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Jet Ball ilk bakışta seneler önce bilgisayarlarımızda oynadığımız DX Ball oyununa benzer yapısıyla öne çıkıyor. Bu eğlenceyi mobil cihazlarımızda yaşamamızı mümkün kılan Jet Ball'da temel amacımız bize verilen raket ve topu kullanarak ekranda yer alan bütün tuğlaları yok etmek. Topumuzu düşürdüğümüzde hakkımız gidiyor ve haklarımız tükendiğinde oyun sonlanıyor. Bu nedenle dikkatli bir şekilde raketimizi hareket ettirmemiz ve reflekslerimizi kullanmamız gerekiyor.

Jet Ball, DX Ball'dan farklı olarak çok daha gelişmiş grafiklere ve görsel efektlere sahip. Göze hoş görünen oyun oynanış olarak da beğeninizi kazanacak yeniliklere sahip. Oyunda yok etmeye çalıştığımız tuğlalar hareket edebiliyor. Bu sayede çok daha dinamik bir oyun yapısıyla karşılaşabiliyoruz. İlginç bonuslar da bizi beklemekte. Kimi zaman bu bonuslar sayesinde ateş edebiliyor ve belli tuğlaları daha hızlı bir şekilde yok edebiliyoruz.

Jet Ball eğer basit ve rahatlatıcı oyunları seviyorsanız kaçırmamanız gereken bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Jet Ball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME

Jet Ball basit ve eğlenceli bir tuğla kırma oyunudur

Jet Ball güzel grafikleri ve görsel efektleri hızlı ve dinamik bir oynanışla birleştirmeyi başarabilen bir mobil tuğla kırma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu beceri oyunu temel olarak eskiden bilgisayarlarımızda oynadığımız ve halen birçok oyun sever tarafından kayifle oynanmaya devam edilen DX Ball oyununun yeni nesil versiyonu olarak tanımlanabilir. Oyundaki temel amacımız yine aynı; bize verilen raketi kullanarak topu tuğlalara doğru fırlatıyoruz ve tüm tuğlaları yok ederek bir sonraki bölüme geçiyoruz. Raketimizle topu zıplattıkça top hızlanıyor ve oyun daha da heyecanlı hale geliyor.

Jet Ball DX Ball ile kıyaslandığında çok daha güzel görünen bir oyun. Tuğlaların yok olduğunda ortaya çıkan görsel efektler gayet iç açıcı. Oyunda bizi yeni power up türleri de bekliyor. Bu power upların görsel efektleri de gayet renkli görünüyor.

Jet Ball yaratıcı bölüm tasarımlarına sahip olan bir oyun. Oyunda sabit tuğlalar yerine hareketli tuğlaları yok ettiğimiz bölümlerde mücadele verebiliyoruz. Eğer dinlendirici, kolay oynanabilen ve bir o kadar da eğlenceli bir oyun arıyorsanız Jet Ball'ı kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jet Ball 2

    Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir tuğla kırma oyunu
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Bouncing Ball

    Bouncing Ball, Anroid'de en çok oynanan beceri oyunlarından Bouncy Bits'in hafifletilmiş sürümü.
  • Gravity Ball

    Gravity Ball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • World of Ball

    World of Ball, toptan çıkan yuvarlak nesneleri yönlendirmenizi ve yıldızları toplamanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • 360 Ball in Circle

    360 Ball in Circle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Roller Ball 3D

    Roller Ball 3D, dengeye dayalı beceri oyunları oynamaktan keyif alanların mutlaka denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.