JET Soccer

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

JET Soccer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur

JET Soccer eğer klasik futbol oyunlarının dışına çıkarak arkadaşlarınızla birlikte çılgın bir futbol oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir futbol oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan JET Soccer'da yapacağımız maçlar uzay teknolojisine yer veriyor. Oyunda jetpack ile sahaya çıkan ve topun peşinden koşturan çılgın oyuncularla maça çıkıyoruz ve rakibimizi mağlup edebilmek için uçuş yeteneklerimizi kullanıyoruz. Oyunun bu yapısı beraberinde ilginç fizik hesaplamalarını da getirmekte.

JET Soccer'ı dilerseniz tek başınıza botlara karşı oynayabiliyor, dilerseniz arkadaşlarınızla birlikte aynı cihaz üzerinde oynayabiliyorsunuz. JET Soccer'ı 4 arkadaş aynı cihaz üzerinde oynayabilmekte. Oyunun arkadaş toplantılarınıza bolca eğlence kazandırdığını söyleyebiliriz.

2 boyutlu renkli grafiklere sahip olan JET Soccer 11 farklı oyun moduna yer vermekte.

Can Erdil Şentürk

JET Soccer

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

JET Soccer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur

JET Soccer alışılmış futbol oyunlarından bir hayli farklı ve bir o kadar da eğlenceli bir oynanış sunan bir mobil futbol oyunu  olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan JET Soccer'da yer çekimine meydan okuyan futbolcularla maça çıkıyoruz. Birer jetpack kullanan futbolcular havada süzülebiliyorlar ve bu sayede akrobatik hareketler gerçekleştirebiliyorlar. Biz de bu futbolcuları kontrol etmeye ve topu rakip takımın kalesine göndermeye çalışıyoruz.

JET Soccer eğer arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir futbol oyunu arıyorsanız güzel bir seçim olabilir. Oyunu aynı cihaz üzerinden aynı anda 4 arkadaş oynayabiliyor. Eğer tablette JET Soccer oynamayı düşünüyorsanız bu özellik ilginizi çekebilir. Dilerseniz oyunu botlara karşı tek başınıza da oynayabilirsiniz.

JET Soccer içerisinde birçok farklı oyun moduna da yer vermekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Tip Tap Soccer

    Tip Tap Soccer, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz tık tabanlı bir spor simülasyonu oyunudur.
  • Happy Soccer Physics

    Happy Soccer Physics, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Soccer Manager 2023 APK

    Soccer Manager 2023 APK ile Android akıllı telefon ve tabletinizde gerçekçi bir futbol menajerlik oyunu oynayabilirsiniz.
  • Dream League Soccer 2019 APK

    Dream League Soccer 2019 APK ücretsiz popüler futbol oyunudur. Dream League Soccer 2019 APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.
  • Dream League Soccer 2022 APK

    Dream League Soccer 2022 sezonu başladı! Dream League Soccer 2022 APK veya Google Play'den Android telefonunuza yükleyin, oynamaya başlayın.
  • World Soccer Champs APK

    World Soccer Champs APK ile heyecanı yüksek ve zor turnuvalara katılıp, takımınızı liderlik koltuğuna oturtabileceğiniz bir futbol simülasyonudur.
  • Soccer Manager 2024 APK

    Tam anlamıyla bir futbol menajerlik oyunu olan Soccer Manager 2024 APK'da, yönettiğiniz takımın tüm yükünü sırtlamanız gerekiyor.