JetCrash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

JetCrash, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanan ve boşlukta jet uçakla heyecan dolu bir yolculuğa çıkmanızı sağlayacak bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlardan oynanabilen JetCrash mobil oyunu, sonsuz bir boşlukta jetinizle ilerlediğiniz sürükleyici bir aksiyon oyunudur.

JetCrash mobil oyununda grafik kalitesi açısından oldukça cimri davranılmış ancak baştan belirtelim basit kontrolleriyle oyun bağımlılık yapma potansiyeline fazlasıyla sahip. Metroda, otobüste ya da okulda canınız sıkıldığında öylesine açabileceğiniz bu oyun aslında farkında olmadan saatlerinizi de alabilir.

Az önce de belirttiğimiz gibi oyun oldukça basit çizgilerden oluşuyor. Üçgen şeklinde klasik bir PC imlecini anımsatan jet uçağınızla uzaya benzer karanlık bir boşlukta sürekli ilerlediğiniz oyunda önünüze çıkan çeşitli geometrik şekillerden oluşan engelleri çarparak yok edeceksiniz. Ancak çarparken jetinizin donanımda yer alan farklı özellikleri kullanmalısınız. Zorlu engelleri geçmek için oyun boyunca kazandığınız puanlarla jetinizi geliştirebilir ve onu yeni özelliklerle donatabilirsiniz. Usanmadan oynayacağınız bir aksiyon oyunu olan JetCrash’i Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

JetCrash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

JetCrash, iPhone ve iPad cihazlarda oynanan ve basit grafiklerle harikalar yaratan bir tür mobil aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen JetCrash mobil oyunu, basit bir jet uçağı ile oyuncuları ekrana kitleme potansiyeli olan sıra dışı bir tür aksiyon oyunudur.

JetCrash mobil oyunu ilk bakışta size bazı ön yargılar yaratabilir. Zira oyunun grafik kalitesi size çok şey vadetmiyor. Ancak oyunu denemek için bir iki tur attığınızda sizi nasıl da kendine bağladığını görebilirsiniz. Basit çizgilerden oluşan bir yapım olan JetCrash, siz mobil oyuncuları bilgisayarlarımızdan aşina olduğumuz imlece benzer bir jet uçağı ile karanlık bir boşlukta sonsuz bir yolculuğa çıkarıyor. Bu yolculukta karşınıza çıkan engelleri oyunun kurallarıyla geçmek durumundasınız.

Oyunda ilerleme kaydetmeniz için karşınıza çıkan çeşitli şekillerdeki engelleri çarparak yok etmeniz gerekiyor. Ancak oyunun tek şartı engelleri jet uçağınızın sahip olduğu donanımlarla yok etmek. Oyunda kalkan, dönme gibi çeşitli jet donanımları yer alıyor. Bu özellikleri kullanarak engellerle başa çıkmak zorundasınız. Ayrıca oyunda ilerleme kaydettikçe jetinize yeni özellikler ekleyebilirsiniz.

JetCrash mobil oyununda kontrolleri de sanal bir joystick vasıtasıyla sağlayacaksınız. Oyuncularda bağımlılık yapma potansiyeli olan JetCrash mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Planet Hunter

    Canavarları yeryüzünden silin!