Jetpac City Guides

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Dünya üzerindeki en popüler şehirlerin en çok tercih edilen mekanlarını tek bir yerde toplayan uygulama yeni yerler görmek isteyen kullanıcılara hitap ediyor.

Jetpack City Guides ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir seyahat rehberi uygulamasıdır. Gezmeyi ve yeni yerler görmeyi seviyorsanız iyi bir rehbere ihtiyacınız var demektir. Jetpack City Guides da bu boşluğu doldurmak üzere tasarlanmış kapsamlı bir uygulama.

Instagram'ı andıran arayüzü ve bilgilendirici özellikleri sayesinde kısa sürede kullanmaktan büyük keyif alacağınızı düşündüğüm bu uygulama sayesinde San Francisco'dan tutun da Katmandu'ya kadar uzanan devasa bir şehir ağında dilediğiniz türde mekanları tespit edebilirsiniz. Jetpack City Guides 6.000 şehrin en popüler mekanlarını aynı yerde topluyor. Farklı şehirler için farklı uygulamalarla cihazınızı boş yere doldurmayın. Jetpack City Guides ihtiyacınız olan her şeyi bir araya getiriyor.

Uygulamada kadınlar, sörfçüler, iş seyahatinde olanlar, iş adamları, müzik aşıkları, hayvanseverler, öğrenciler, aileler ve daha pek çok cinsiyet, hobi ve meslek gruplarına hitap eden mekanlar ayrı ayrı listelenmiş. Bu da amacınıza yönelik seçimler yapmanız konusunda yardımcı oluyor.

Jetpack City Guides'ı kullanarak şehirlerin popüler mekanlarını, en sevilen yerlerini, müzelerini, tarihi yerlerini ve dahasını zahmetsizce bulabilirsiniz. En önemlisi de uygulama tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Guides Axiom

    The Guides Axiom, zekanızı zorlayabileceğiniz zorlu bir bulmaca oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Lonely Planet Istanbul City Guide

    Lonely Planet Istanbul City Guide, iPhone, iPod Touch ya da iPad üzerinden İstanbul'a ait geniş bir rehbere sahip olmanızı sağlayan popüler bir uygulamadır.
  • LEGO City My City

    LEGO City My City ücretsiz bir LEGO oyunudur
  • LEGO City My City 2

    LEGO City My City 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir açık dünya lego oyunudur
  • Grand Theft Auto: Liberty City Stories

    Grand Theft Auto: Liberty City Stories mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Airport City

    Airport City, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kendinize bir havalimanı inşa ederek uçaklarınızı uçuracağınız eğlenceli ve ücretsiz bir iOS oyunudur.
  • Dragon City

    Dragon City, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir ejderha geliştirme oyunudur.
  • Zero City: Zombie Survival

    Zombi dünyasındaki son sığınağı komuta et.