Jetpack Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Jetpack Soccer ilginç bir mobil futbol oyunudur

Jetpack Soccer saçma fizik kurallarıyla boğuşarak eğlenceli bir futbol tecrübesi yaşamanızı mümkün kılan bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tablelterinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir futbol oyunu olan Jetpack Soccer'da temel amacımız klasik bir futbol oyununda olduğu gibi topu rakip takımın fileleri ile buluşturmak. Fakat bu sefer futbolcularınızın sırtına birer jet motoru taktığınızı ve sahaya saldığınızı düşünün. İşte eğlence bu noktada başlıyor ve futbolcularımız kafası kopmuş tavuklar gibi etrafta süzülürken topa vurmaya ve gol atmaya çalışıyoruz.

Jetpack Soccer'da rakibinin kalesine 3 defa topu göndermeyi başaran takım maçı kazanıyor. Oyunu dilerseniz tek başınızı yapay zekaya karşı oynayabiliyorsunuz, dilerseniz aynı cihaz üzerinde arkadaşlarınızla birlikte aynı takımda veya karşılıklı olarak oynayabiliyorsunuz.

Retro tarzda bir görünüme sahip olan Jetpack Soccer her yaştan oyun severe hitap ediyor.

Can Erdil Şentürk

Jetpack Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
53.8 MB DOSYA BOYUTU

Jetpack Soccer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur

Jetpack Soccer arkadaşlarınızla birlikte oynarken size inanılmaz eğlenceli ve komik bir eğlence sunabilen bir mobil futbol oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Jetpack Soccer'da sıradışı bir futbol tecrübesi bizi bekliyor. Oyunda standart futbol oyunlarının dışına çıkıyoruz ve sırtına jet motoru takılmış futbolcularla kapışmaya başlıyoruz. Futbolcularımız havada yeşil ördek misali süzülürken onları topa denk getirmeye ve topa vurarak karşı takımın kalesine göndermeye çalışıyoruz.

Jetpack Soccer saçma fizik hesaplamalarıyla kahkahalar atmanıza sebep olabiliyor. Oyunu dilerseniz tek başınıza yapay zekaya karşı oynayabilirsiniz, dilerseniz aynı mobil cihaz üzerinde arkadaşlarınıza karşı oyunu oynayarak heyecanı üst noktaya çıkarabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aynı takımda yer alabilmeniz de mümkün.

Jetpack Soccer retro tarzda bir görünüme sahip. Oyun basit bir görünüme ve oyun mantığına sahip olsa da bolca eğlence sunabiliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Tip Tap Soccer

    Tip Tap Soccer, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz tık tabanlı bir spor simülasyonu oyunudur.
  • Happy Soccer Physics

    Happy Soccer Physics, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Soccer Manager 2023 APK

    Soccer Manager 2023 APK ile Android akıllı telefon ve tabletinizde gerçekçi bir futbol menajerlik oyunu oynayabilirsiniz.
  • Dream League Soccer 2019 APK

    Dream League Soccer 2019 APK ücretsiz popüler futbol oyunudur. Dream League Soccer 2019 APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.
  • Dream League Soccer 2022 APK

    Dream League Soccer 2022 sezonu başladı! Dream League Soccer 2022 APK veya Google Play'den Android telefonunuza yükleyin, oynamaya başlayın.
  • Mini Soccer Star APK

    Avrupa'nın en büyük liglerindeki takımlarla oynayabildiğiniz Mini Soccer Star APK'da, seviyeleri atlayın ve takımınızı şampiyon yapın.
  • Dream League Soccer 2024 APK

    Dream League Soccer 2024 APK, yeni görünümü ve yepyeni özellikleriyle birlikte mobil oyuncularla buluştu.