Jets

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Jets, Android kullanıcıları için tasarlanmış bir beceri odaklı aksiyon oyunu.

Jets, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz dinamik ve aksiyon odaklı bir oyun. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda kontrolümüze kağıttan yapılmış bir uçak veriliyor ve bizden bu uçağı tehlikelerle dolu parkurlarda hiçbir yere çarpmadan ilerletmemiz isteniyor.

Bu görevi başarıyla yerine getirebilmek için çok hızlı ve çevik olmamız gerekiyor. Önümüze bir engel çıktığında hızlı tepkiler verip çarpadan yola devam edebilmeliyiz. Aksi halde bölüme tekrar başlamak durumunda kalıyoruz.

Jets'te iki farklı oyun modu mevcut. Bu modlardan birincisi tekli oyuncu görevlerine yoğunlaşırken diğerinde arkadaşlarımıza karşı oynayabiliyoruz.

İster arkadaşlarımıza karşı ister tek başımıza oynayalım oyunda avantaj elde edebilmek için bonusları ve güçlendiricileri mutlaka toplamamız gerekiyor. Bu güçlendiriciler uçağımıza hatırı sayılır bir hız katıyor ve bölümü daha çabuk bitirmemize yardım ediyor. Oyunda elde ettiğimiz puanları sosyal medya kanalları üzerinden arkadaşlarımızla paylaşma şansına sahibiz.

Epey keyifli bir oyun deneyimi sunan Jets, hızı ve aksiyonu seven oyuncuların zevkle oynayabilecekleri bir oyun.

Emircan Erdoğan

Jets

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Jets'te kağıttan yapılma uçağımızla karton engelleri aşıp bölümü kısa sürede bitirmeye çalışıyoruz.

Jets, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri ve aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu keyifli oyunda kağıt uçağımızı kartondan yapılma engellerle dolu bir parkurda ilerletmeye çabalıyoruz. Bu esnada hem çok hızlı hem de çok dikkatli olmalıyız çünkü parkuru belirli bir sürede bitirmemiz gerekiyor.

Oyunda iki farklı mod mevcut. Bunlardan birisi tekli oyuncu görevleri üzreine kuruluyken diğeri arkadaşlarımızla oynamamıza izin veriyor. Bu sayede internet üzerinden arkadaşlarımızla rekabet edebiliyor ve aramızda çekişmeli bir yarışma ortamı yaratabiliyoruz.

Tekli oyuncu görevleri, arkadaşlarımıza karşı oynadıklarımız kadar eğlenceli olmasa da epey zorlu mücadeleler sunuyorlar. Görevler esnasında toplayacağımız güçlendiriciler ve bonuslar, rakiplerimize karşı hatırı sayılır bir üstünlük kurmamıza yarıyor. Dolayısıyla bonusları kaçırmadan toplamamız gerekiyor. Belirli bir seviyeyi geçtikten sonra yepyeni bölümler açılıyor.

Çocuksu atmosferine rağmen her yaştan oyunsevere hitap eden Jets, kaliteli grafikleri ve dinamik atmosferiyle boş zamanların favori oyunları arasında yer alabilecek düzeyde bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fighter Jets Combat Simulator

    Fighter Jets Combat Simulator'da kokpite tırmanıp düşman uçaklarını avlamaya çalışıyoruz.
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!