Jigsaw Puzzles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

Jigsaw Puzzles, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz bir yapboz oyunu.

Jigsaw Puzzles, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz bir yapboz oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebilecğeimiz bu oyunda karşımıza tam tamına 100'den fazla yapboz çıkıyor ve bunları her biri farklı zorluk seviyelerine sahipler.

Oyunun genel mantığı gerçek hayatta oynadığımız yapbozlardan farklı değil. Hayvanlar, köpekler, çiçekler, doğa, sualtı, şehirler, kumsallar, boyamalar ve kediler gibi farklı kategorilerden bir tanesini seçerek içerisindeki yapbozları tamamlamaya başlayabiliyoruz. Becerilerimize göre seçebileceğimiz 8 farklı zorluk seviyesi mevcut. İlk başlarda biraz pratik yapmak istiyorsanız düşük seviyeleri seçmeniz gerekiyor.

Jigsaw Puzzles'ın en iyi özelliklerinden birisi de oyunseverlere kendi resimlerini ekleyebilme şansı tanıyor olması. Bu özelliği kullanarak kendi seçeceğimiz bir resmi yapboz olarak karşımıza alabiliyoruz.

Oyunda sergilediğimiz performansa göre başarımlar kazanma şansımı var. Buna ek olarak kaydettiğimiz ilerlemeyi saklayabiliyor ve daha sonra kaldığımız yerden devam edebiliyoruz. Yapbozlarla ilgilenmekten keyif alıyorsanız Jigsaw Puzzles'a göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kids Animals Jigsaw Puzzles

    Kids Animals Jigsaw Puzzles, çocuklarınızın hayvan isimlerini öğrenmesini sağlayan eğitici ve eğlenceli bir Andorid bulmaca oyunu.
  • Jigty Jigsaw Puzzles

    Jigty Jigsaw Puzzle Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yapboz oyunudur.
  • Jigsaw Video Party

    Jigsaw Video Party, arkadaşlarınızla birlikte yapboz oyunu oynama keyfi yaşatıyor.
  • Jumbo Puzzle Jigsaw

    Jumbo Puzzle Jigsaw, Android cihazlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Kids Puzzles

    Kids Puzzles çocuklar için hazırlanmış olan bir bulmaca oyunu.
  • Magnetic Jigsaw

    Arkadaşınızla beraber oynayabileceğiniz yapboz oyunu
  • Harry Potter: Puzzles & Spells

    Harry Potter: Puzzles & Spells İndir (Android Oyunu): Sihirli üçlü eşleştirme oyunu
  • My Chess Puzzles

    My Chess Puzzles, rakibinizi belli hamle sayısında mat etmenizi isteyen satranç bulmaca oyunu.