JoyJoy

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
332 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Shooter oyunlarını sevenlere stilistik grafikleriyle yeni bir algı getiren JoyJoy, özellikle de kontrol cihazlarıyla oynanabilmesi yüzünden kendine ayrı bir yer ediniyor.

JoyJoy, sade ve renkli grafikleriyle benzer türlerinden ayrılan bir shooter oyunu. Normalde izometrik bir bakış açısıyla zombie veya uzaylı akınlarını yok etmeye çalışıtığınız oyunların aksine, bu oyun minimalistik bir zerafet yakalamış. JoyJoy, size 6 farklı silah seçeneği sunuyor. Bunun haricinde zırh ve özel saldırılar için de power-up bulmanız mümkün. Zira, ekranınızı rakipler doldurduğunda bunlara ihtiyaç duyacaksınız.

JoyJoy, 5 farklı zorluk seviyesine sahip olduğu için hem amatörlere hem de profesyonellere hitap eden bir oyun. Belki de kendinize uygun seviyeyi seçebilmeniz için size uygun zorluk seviyesini seçmek zorunda kalacaksınız. Bu vaktinizi alabilecek olsa da emeğinizin sonunda maksimum oyun zevkini almanız mümkün olacak.

Kendi türü içinde öne çıkan başlıca özellik ise bluetooth destekleyen herhangi bir controller ile oynanabiliyor olması. Dokunmatik ekrandan oyun oynamaktan keyif almayanlara bu vesile ile gün doğuyor.

Alper Çetiner

JoyJoy

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
477 TOPLAM İNDİRME

Shooter oyunlarını sevenlere stilistik grafikleriyle yeni bir algı getiren JoyJoy, özellikle de kontrol cihazlarıyla oynanabilmesi yüzünden kendine ayrı bir yer ediniyor.

JoyJoy, normalde zombileri veya uzaylıları vurmaya alıştığımız izometrik bir shooter oyunu. Bu oyunda ise kendiniz de rakipleriniz de son derece sade ve retro oyunlarını andıran ikonografik sembollerden oluşuyor. Gerek ışıklar, gerek efektleriyle kendine has estetik bir havası olan JoyJoy'da 6 farklı silah seçeneğiyle sizi kuşatan rakipleri vurmaya çalışıyorsunuz. Etrafınız sarıldığında ise zırh ve özel saldırılar için gelen power-up seçenekleri hayatta kalmanızı sağlıyor.

Zorluk seviyesini 5 aşamaya bölen oyunda size göre olan zorluk seviyesini bulup azami oyun keyfine ulaşma şansınız var. Hem bu türün amatörlerine hem de profesyonellerine hitap eden bu geniş yelpaze ile JoyJoy, geniş bir kitleye güzel bir vakit sunabiliyor.

Mobil oyunlar normalde mobil cihazlar üzerinden oynuyor, ancak parmakla ekranı tahrip etmekten korkuyorsunuz güzel haberimiz var. Nitekim JoyJoy'u öne çıkaran özellik de budur. Bluetooth ile bağlayabildiğiniz bir controller varsa oyun kontrollerini bu cihaz üzerinden gerçekleştirmeniz mümkün.

Alper Çetiner

JoyJoy

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
238 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Shooter oyunlarını sevenlere stilistik grafikleriyle yeni bir algı getiren JoyJoy, özellikle de kontrol cihazlarıyla oynanabilmesi yüzünden kendine ayrı bir yer ediniyor.

İzometrik shooter oyunlarını seviyormusunuz? Hani şu sizi tepeden gösterip etrafınızdaki uzaylıları ve zombieleri vurduğunuz oyunlar. Cevabınız evet ise, JoyJoy'a itimat edebilirsiniz. Türdeşlerinden farklı olarak retro bir havaya sahip olan oyuna ikonografik bir tasarım hakim. JoyJoy'da etrafınızı saran rakipleri sürekli ateşe tutmanız için 6 farklı silah seçeneğiniz mevcut. Bunlar da yetmiyorsa ve kurtulamayacak kadar etrafınız sarıldıysa zırh ve özel silahlar için çıkan power-up seçenekleri de var.

Hem amatöre hem de profesyonele hitap edebilecek 5 farklı zorluk seviyesi bulunan bu oyunda size uygun ayarı bulup azami keyfi almanızı sağlar. Bu türü hiç denemediyseniz birinci seviyeden başlamanızda fayda var. Rakip tanımıyorsanız sizi direkt beşinci seviyeye alalım.

Peki oynarken ekranı tamamen görememekten mi şikayetçisiniz? Parmak izlerinizin ekranda kalması sizi rahatsız mı ediyor? JoyJoy bu soruna güzel bir çözüm getirmiş ve oyunun oynanabilirliğine de ek bir değer katış. Bluetooth destekli herhangi bir controller ile JoyJoy'u oynamanız mümkün.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Stickman Legends APK

    Stickman Legends APK offline ücretsiz oynanabilir çöp adam oyunu tarzında gölge savaşı oyunu. Aksiyon, RPG ve PvP bir arada!
  • CHASE FIRE

    Aksiyonun hiç dinmediği mobil FPS oyunu
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.