Juice Cubes

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Juice Cubes, bulmaca ve eşleştirme oyunu olarak geçen hem eğlenceli hem de ücretsiz bir Android oyunu.

Juice Cubes, diğer eşleştirme oyunlarından biraz daha farklı olması ile ön plana çıkmayı başaran bu oyunda amacınız aynı türdeki sulu merveleri bir araya getirip patlamak ve bu şekilde tüm bölümleri geçmek. Önce iOS versiyonu çıkan ve çok beğenilen oyunun Android versiyonun da gelmesiyle birlikte 20 milyondan fazla oyuncuya ulaşıldı.

Oyunda bir çok farklı meyveler yer alıyor ve tüm bu meyveler su küpleri içerisinde yer alıyor. Meyve bombası ve benzeri şekilde pek çok özelliğe sahip olan oyunda bölümleri geçmek için zorlanırsanız özellikleri kullanablirsiniz.

Toplamda 550'den fazla bölüm bulunan oyuna düzenli olarak güncellemelerle birlikte yeni bölümler de ekleniyor. Böylelikle oyunun heyecanı sizin için hiç sona ermiyor. Dilerseniz hemen ücretsiz olarak indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Juice Cubes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
182 TOPLAM İNDİRME
48.2 MB DOSYA BOYUTU

Juice Cubes, iOS cihaz sahiplerinin oynayabileceği eşleştirmeli bulmaca oyunlarından biri olarak eğlenceli ve heyecanlı vakit geçirmenizi sağlıyor.

Juice Cubes, renkli arayüzü ve bölümlerinin farklı dizaynı ile dikkatleri çeken bir diğer eşlemeli bulmaca oyunlarından bir tanesidir. Oyun içerisinde tamamlanması gereken 215'ten fazla bölüm bulunmaktadır. Amacınız ise sulu küplerin aynı renkli olanlarını yer değiştirip eşleyerek yok etmek ve bölümleri tamamlamak. Fakat oyun bu kadar kolay değil. Çünkü başarılı olmak istiyorsanız zincirleme eşlemeler yaparak büyük patlamalar gerçekleştirmelisiniz. Oyun içerisinde sulu küplerden başka yolunuza çıkacak olan korsanlar, deniz kızları ve diğer çılgın karakterler ile karşılaşabilirsiniz.

Aynı türdeki bulmaca oyunlarının aksine, Juice Cubes öğrenmesi kolay fakat ustalaşması zaman alan bir oyundur. Bunun nedenlerinden bir tanesi ise, oyun içerisindeki bölümlerin gittikçe zorlaşması. Bitirmekte zorlandığınız bölümlerde oyun içerisinde bulunan ve ekstra güç ile yetenekler kazanmanızı sağlayan özellikleri kullanabilirsiniz.

Oyuncular, Facebook hesapları üzerinde sahip oldukları arkadaşları ile mücadele ederek adanın galibi olmaya çalışabilir. Yeni adalara yelken açmak isterseniz, farklı adaların kilitlerini açmaya çalışmalı ve o adalara ulaştığınızda arkadaşlarınızı davet etmelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Juice Jam

    Juice Jam, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bulmaca oyunlarından bir tanesi.
  • Cubes World : Star

    Cubes World : Star, labirentte çıkış noktasını bulmaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Jungle Cubes

    Jungle Cubes'da aynı renkteki küpleri en kısa sürede eşleştirmen gerekiyor.
  • Cubes

    Zekana güveniyorsan bu oyunu denemeden geçme. Bu oyun tam sana göre.
  • Toy Cubes Pop 2019

    Renkli küpleri eşleştirerek sevimli karakterlerle macera dolu bit serüvene atılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Grey Cubes

    Grey Cubes, tamamen ücretsiz olarak sunulan, kaliteli ve sürükleyici bir tuğla kırma oyunu.
  • Planet of Cubes: Multi Craft

    Planet of Cubes: Multi Craft, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunudur.
  • Collect Cubes

    Renkli ve eğlenceli bir mobil beceri oyunu